home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Jászai-díj Vicei Natáliának
2011.03.09.
LXVI. évf. 10. szám
Jászai-díj Vicei Natáliának

A magyar Színikritikusok Díjának tavalyi várományosa, a négyszeres közönségdíjas Vicei Natália színművésznő március 11-én Budapesten veszi át a magyar kormány színművészeti díját, a Jászai Mari-díjat. A szabadkai Népszínház magyar társulatának művésze huszonkét éve áll a színpadon, és varáz...

A magyar Színikritikusok Díjának tavalyi várományosa, a négyszeres közönségdíjas Vicei Natália színművésznő március 11-én Budapesten veszi át a magyar kormány színművészeti díját, a Jászai Mari-díjat. A szabadkai Népszínház magyar társulatának művésze huszonkét éve áll a színpadon, és varázsolja el alakításaival a közönséget.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..