Horoszkóp

Kos

Hivatás: Igazán sportszerűen, csapatjátékosként viselkedik. Szerelem: A bolygóállások felszabadítóan hatnak önre. Ennek köszönhetően bármelyik férfit/nőt az ujja köré csavarhatja. Egészség: Negatív gondolatait sikerül száműznie.

Bika

Hivatás: Nem túl lelkes, de nem tehet mást, munkába kell mennie. Szerelem: Még ha nehezen is vallja be magának, az igazság mégis az, hogy fülig szerelmes. Egészség: Az elfojtott érzelmek gyomortájéki panaszokat okozhatnak.

Ikrek

Hivatás: Itt az ideje a nagy erőpróbáknak — amit eddig nem mert megtenni, annak most bátran nekivághat. Szerelem: Meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz csupán. Egészség: Érdemes valamilyen erőnövelő sportba kezdenie.

Rák

Hivatás: Ha jó példát mutat, valódi teljesítményt nyújt, akkor joggal várhatja el ugyanezt kollégáitól is. Szerelem: Úgy tűnik, nehezen tud pontot tenni egy érzelmileg kihűlt kapcsolat végére. Egészség: Hangulata nagyon ingadozó.

Oroszlán

Hivatás: Egyetlen rossz reakcióval sok mindent elronthat karrierjében. Szerelem: Ez a hét szerelmi szempontból — sajnos vagy hál’ istennek?! — inkább csak kalandokat tartogat. Egészség: Úgy érzi, hegyeket tudna megmozgatni.

Szűz

Hivatás: Pénzügyileg nem érzi magát biztonságban. Szerelem: Mielőbb csúcsformába kell hoznia magát, összetalálkozhat ugyanis egy olyan személlyel, akinek a külsőségek is fontosak. Egészség: Túrázáshoz válasszon megfelelő lábbelit.

Mérleg

Hivatás: Az eddig is meglevő, de a szőnyeg alá söpört gondok felszínre törhetnek. Szerelem: Jelentkezhet egy régi szerelme, aki megalázta, kihasználta. Ennek ellenére újra leveheti a lábáról. Egészség: Igyon sok folyadékot.

Skorpió

Hivatás: A saját véleményéhez, elképzeléseihez is nehezére esik hűnek lennie. Szerelem: Külföldi utazása során találkozhat valakivel, aki felkeltheti az érdeklődését. Egészség: Kellemetlen hasfájás kínozhatja ezekben a napokban. Kímélje a gyomrát.

Nyilas

Hivatás: Roppant lelkes, minden figyelmét a munkájának szenteli, ezért nagyszerű eredményeket érhet el karrierjében. Szerelem: Párja nehezen viseli, hogy ön gyakran lemondja az előre eltervezett, közös programjukat. Egészség: Ne terhelje túl magát.

Bak

Hivatás: A békesség érdekében jobb, ha hajlik a munkahelyi kompromisszumokra. Szerelem: Kívánni sem lehetne jobb időszakot, ha szerelemről van szó. Egészség: A tánc nemcsak a kedélyállapotán, hanem a kondícióján is sokat javíthat.

Vízöntő

Hivatás: Nagyon sokféle dolgot forgat a fejében — egyszerre talán túl sokat is. Ne feledje, a kevesebb néha több. Szerelem: Véget érhet magányos időszaka. Egészség: Tegyen meg mindent, hogy szebbé, fittebbé váljon, mire megérkezik a nyár.

Halak

Hivatás: Hiányzik önből a lelkesedés. Szerelem: Ez az időszak — akár tartós, akár alakulófélben levő kapcsolatban él — felejthetetlen lesz. A föld felett lebeg, mert végre beteljesedni látszanak vágyai. Egészség: Óvatosan közlekedjen.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..