Horoszkóp

Kos

Hivatás: Minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik. Szerelem: Óvakodjon attól, hogy pánikba essen, inkább szedje össze a gondolatait, hogy győztesen kerülhessen ki a magánéleti vitájából. Egészség: Jobban ügyeljen magára.

Bika

Hivatás: A korábban elmulasztott lehetőségeinek egy kis része ismét aktuálissá válhat ezekben a napokban. Szerelem: Ha szakítófélben van, lehetősége lesz az ügyei aránylag megnyugtató rendezésére. Egészség: Fertőzés döntheti le a lábáról.

Ikrek

Hivatás: Végre örülhet a munkája eredményének, különösen akkor, ha hivatása művészettel, egészségüggyel, oktatással kapcsolatos. Szerelem: Az előjelek jók, ám nem szabad belekeverednie semmibe, ami fájdalmat okozhat másoknak. Egészség: Jól érzi magát.

Rák

Hivatás: A hivatását érintő változások új tervek kidolgozására ösztönzik. Szerelem: Hagyja, hogy az események haladjanak a maguk útján, és igyekezzen okosan gazdálkodni az energiájával. Egészség: Az állandó nyugtalanság az egészségét is kikezdi.

Oroszlán

Hivatás: Nyugtalanító hírek, váratlan utazás, bosszantó akadályok bonyolíthatják az életét ezekben a napokban. Szerelem: Engedje el a félelmeit, győzze le a féltékenységét! Egészség: Kezdjen el mindennap mozogni.

Szűz

Hivatás: Új vállalkozása beindítását csak abban az esetben kezdje el, ha tudja, mit akar, van némi tartaléka, és persze ért ahhoz, amit csinálni szeretne. Szerelem: Az érzelmei igen zavarosak. Egészség: A bőrén apró, fehér foltok jelenhetnek meg.

Mérleg

Hivatás: Ötletessége ritkán hagyja cserben, most mégis sok mindenben tanácstalan. Szerelem: Ez az időszak kitűnően alkalmas arra, hogy végre rendbe hozza a szerelmi életét. Egészség: Rosszkedvű, lehangolt, felkelni is alig van ereje.

Skorpió

Hivatás: A hivatását ne mossa össze a magánéletével, főleg anyagilag ne! Szerelem: Minden pillanatért hálás, melyet a szerelmével tölthet. Egészség: A túlsúly több gond oka lehet. Igyekezzen mielőbb megszabadulni tőle, amíg még nem késő.

Nyilas

Hivatás: Az önbizalomhiány, a bizalmatlanság hátráltatja a nagy lépések megtételében. Szerelem: Az előjelek arra utalnak, hogy kedvesénél betelt a pohár, egyre inkább kezd elege lenni. Egészség: Ne hűtse le túlzottan otthonát, mert megfázhat.

Bak

Hivatás: Úgy tűnik, egyelőre hazai pályán marad, mert a beígért külföldi munka körül nincs minden rendben. Szerelem: Hagyja magát elringatni a szerelem tengerén, érezze jól magát benne. Egészség: A sok rohangálás mellett szakítson időt a pihenésre.

Vízöntő

Hivatás: Ez az időszak alkalmatlan a tanulásra és a fontosabb döntések meghozatalára. Szerelem: A párkapcsolatában akkor lehet boldog, ha önmagát adja, nem játssza túl a szerepét, nem csimpaszkodik a társára. Egészség: Alvászavarokkal küszködhet.

Halak

Hivatás: Hiába igyekszik lendületesen haladni a tennivalóival, most be kell érnie az egy helyben való topogással. Szerelem: Olyat szeressen, akinek ön is fontos, és ne hagyja, hogy játsszanak az érzéseivel. Egészség: A reggeli futás javítana közérzetén.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..