Horoszkóp

Kos

Hivatás: Jövedelme épphogy a létfenntartásra elég. Lehet, ideje új munkahelyet keresnie, próbálkozását ugyanis siker koronázhatja. Szerelem: Az elismertség hajszolása közben elveszítheti azt, aki szívének a legkedvesebb. Egészség: Fülzúgás gyötörheti.

Bika

Hivatás: Könnyen kihasználhatják a jószívűségét, önzetlenségét, viszont ezen nem tud és nem is akar változtatni. Szerelem: Megszakadhat kapcsolata, de kesergés helyett keressen magának új párt. Egészség: Az edzés jót tesz testének, lelkének egyaránt.

Ikrek

Hivatás: Nem kap annyi külső segítséget tervei megvalósításához, mint régebben, ám ettől még elképzelései nem feltétlenül dőlnek dugába. Szerelem: Furcsa érzések kavarognak önben. Egészség: Nagyobb figyelmet kell fordítania a fizikai erőnlétére.

Rák

Hivatás: Pénz áll a házhoz. Szerelem: Érzékenyen reagál minden szóra, néha még a hallgatást is támadásnak érzi. Egészség: Javulást érhet el, ha egy egészségügyi vizsgálat során kideríti az eddigi szervi károsodásokat, és változtat az életmódján.

Oroszlán

Hivatás: Legyen körültekintő. Szerelem: Régi baráti kapcsolata feszültséget okozhat. Olyasvalaki kíván beleszólni érzelmi ügyeibe, akinek ehhez semmi köze. Egészség: Minél kevesebbet vitatkozik, annál kevesebbet idegeskedik — és most ez a cél.

Szűz

Hivatás: Könnyen megszabadulhat kötelezettségétől és azoktól, akik akadályozták az előrejutásban. Szerelem: Féltékenység kínozhatja, mert rájön, partnerének titka van ön előtt. Egészség: A szaunázás, a meleg fürdő különösen jót tehet.

Mérleg

Hivatás: Ne bosszankodjon akadékoskodó kollégái miatt, hiszen csak annak vannak irigyei, akinek jól fut a szekere. Szerelem: Hallgasson a szívére, ám az sem árt, ha néha az eszét is használja. Egészség: Nehéz szembenéznie a változásokkal.

Skorpió

Hivatás: Nehéz időszak következik, kemény próbatételek várják. Szerelem: Egy kissé szórakozott. Egy nagyon fontos eseményről is megfeledkezhet, amit párja zokon vehet. Egészség: A magányos séta segíthet rendezni a gondolatait.

Nyilas

Hivatás: Új munkája szép hasznot hozhat, és ami talán a pénznél még fontosabb, jelentős erkölcsi elismerést is. Szerelem: Semmi értelme, hogy még mindig a múlton rágódjon. Egészség: Próbálja meg egy kissé visszafogni indulatosságát.

Bak

Hivatás: Hogy munkahelyén elkerülje a várható feszültségeket, meg kell próbálnia türelmesebbnek lenni másokkal szemben. Szerelem: Rámenőssége kifizetődik, és megkapja, akit már régóta akar. Egészség: Panaszok esetén irány az orvos.

Vízöntő

Hivatás: Ha döntést hoz, próbáljon inkább az észérvekre és a tényekre hallgatni. Szerelem: Tisztázza önmagával, mit, pontosabban kit is szeretne. Ön is tudja, kockázatos több vasat a tűzben tartani. Egészség: Ne ódzkodjon az egészséges ételektől.

Halak

Hivatás: Könnyen félreérthetik, ha nem fejezi ki magát eléggé világosan és egyértelműen. Szerelem: Magánéletében nagy változás várható. Készüljön fel rá! Egészség: Számos panaszának hátterében a nem elégséges folyadékfogyasztás állhat.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..