home 2023. június 02., Kármen napja

Horoszkóp

Kos

Hivatás: Igyekezzen az önre bízott feladatokat maradéktalanul és mielőbb elvégezni. Szerelem: Fordítson több időt a kedvesére, még akkor is, ha nincs igazán hangulata a romantikázáshoz. Egészség: Jobb, ha fékezi az indulatait!

Bika

Hivatás: Túlzott maximalizmusa irritálja néhány munkatársát. Szerelem: Ideje kideríteni, hogy a párjával azonosak-e a céljaik. Ha nem, jobb mielőbb továbblépniük — ez mindkettejük érdeke. Egészség: Koncentrálási nehézségekkel küzdhet.  

Ikrek

Hivatás: Egy-két kollégája nemcsak munkatársként tekint önre, hanem barátként is. Szerelem: Legyen egy kicsit figyelmesebb a párjával. Egy apró gesztus is sokat számíthat. Egészség: Vitamin helyett egyen minél több szezonális zöldséget, gyümölcsöt.

Rák

Hivatás: Határozottsága több munkahelyi vitát, konfliktushelyzetet okozhat. Szerelem: Családi körben, szerettei előtt nem kell erősebbnek mutatkoznia, mint amilyen. Egészség: Ha teheti, vegyen ki néhány szabadnapot, és lazítson egy kicsit.

Oroszlán

Hivatás: Mindenki, így ön is hibázhat. Ettől még nem válik rossz munkaerővé, és az élet is megy tovább. Szerelem: Érzelmes hangulatban van, vágyik a romantikára, a kettesben töltött időre. Egészség: Az energiatartalékai végesek.

Szűz

Hivatás: Végre fellélegezhet, és ez felszabadítja a kreatív energiáit. Szerelem: Ideje megbeszélnie a kedvesével, hová utaznak pihenni ezen a nyáron. Egészség: Úgy ossza be teendőit, hogy mindennap jusson ideje a mozgásra. Szervezete meghálálja.

Mérleg

Hivatás: Túl van terhelve, és úgy érzi, munkatársai nincsenek tekintettel önre. Szerelem: Romantikára, érzelmekre vágyik. Ha ezt nem kapja meg, elégedetlen lesz, és ezt érzékeltetni is fogja párjával. Egészség: Egyre gyakrabban kínozza fejfájás.

Skorpió

Hivatás: Nehezen viseli, ha korlátozzák, utasítgatják munkahelyén. Szerelem: Ne erőltesse a társasági programokat, ha párjának nincs kedve ilyesmihez. Egészség: A jóga nemcsak a testének, hanem a lelkének is jót tenne.

Nyilas

Hivatás: Önnek is jár az évi szabadság. Már most tervezzen, nehogy ismét utolsó legyen a sorban! Szerelem: Kapcsolatában nem minden alakul úgy, ahogyan szeretné. Egészség: Panaszaival — tűnjenek akár banálisnak is — keresse fel orvosát.

Bak

Hivatás: Sokan bíznak önben, éppen ezért véleményét irányadónak tartják. Szerelem: Türelmetlensége párkapcsolati konfliktusokhoz vezethet. Egészség: Ne vegye félvállról szívpanaszait. Jobb, ha megvizsgálja egy szakorvos.

Vízöntő

Hivatás: Közlékeny, közvetlen stílusának hála könnyedén köt új ismeretségeket, üzleti kapcsolatokat. Szerelem: Ne feledje viszonozni párja kedvességét. Egészség: Nehezen viseli a meleget, pedig a nyár valójában még el sem kezdődött.

Halak

Hivatás: Mielőtt bármit aláírna, olvassa el azt a bizonyos apró betűs részt is. Szerelem: Ideje döntést hoznia. Noha élvezi a kialakult helyzetet, hosszú ideig nem tarthat két vasat a tűzben. Egészség: Régen volt ilyen remek formában.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..