home 2023. január 27., Angelika napja

Horoszkóp

Kos

Hivatás: Ne becsülje alá a feladatai súlyát. Legyen résen, és lásson a dolgok mögé. Szerelem: Az elkövetkező napokban kerülje a hazugságokat és a félreérthető helyzeteket. Egészség: A korpásodó haj a fejbőr betegségét is jelezheti.

Bika

Hivatás: A pénzügyekben valaki nem tartja be az ígéretét, ami anyagi kieséssel jár. Szerelem: Előfordulhat, hogy amiről azt hitte, működni fog, azt most nem tudja és nem is akarja tovább folytatni. Egészség: Gyomorproblémái adódhatnak.

Ikrek

Hivatás: Tervezgetés helyett inkább lépjen végre a tettek mezejére. Szerelem: Válságba kerülhet kapcsolata. Ideje végiggondolnia, hogy a párjával képzeli-e el a jövőjét, vagy sem. Egészség: Nem ártana lépéseket tennie a jólléte érdekében.

Rák

Hivatás: Ha sokat panaszkodik, hogy mennyi teher van önön, akkor attól a feladattól is eleshet, amelyre igazán vágyik. Szerelem: A sorozatos csalódások miatt elvesztheti önbizalmát is. Egészség: A lelki panaszok a testben is manifesztálódhatnak.

Oroszlán

Hivatás: Hallgassa meg a felettesei tanácsát, mert sokat profitálhat belőle. Szerelem: Sokkal inkább vágyik a testiségre, mint az érzelmekre, az igaz szerelemre. Egészség: Erős fejfájása hátterében nem biztos, hogy az időváltozás áll.

Szűz

Hivatás: Vállalkozása, úgy látszik, végre beindul. Szerelem: Kezd ráunni a párjára, viszont nem tudja, hogyan is közölje ezt vele tapintatosan. Egészség: A köröm kisebb elváltozásai különféle betegségeket jelezhetnek. Nem árt, ha ellátogat egy szakorvoshoz.

Mérleg

Hivatás: Utálja az üres locsogást, most azonban érdemes fülelnie a munkahelyén. Szerelem: Érzelmileg független szeretne lenni, ha viszont ezt az utat választja, előfordulhat, hogy magára marad. Egészség: Mostanában nyugtalanul alszik.

Skorpió

Hivatás: Munkahelyi teendőinek örömmel lát neki, ám mindenre gyorsan ráun. Szerelem: Nehezen éli meg, ha alárendelt szerepbe kerül — ilyenkor azonnal menekülne a meglévő kapcsolatából. Egészség: Rendszeresen fogyasszon forró gyógyteát.

Nyilas

Hivatás: Az irányítás és a hatalom megszerzése nagyon fontos önnek. Szerelem: Sosem késő új trükköket bevetni párkapcsolatában, ám ehhez el kell felejtenie szemérmességét. Egészség: Látásával adódhatnak enyhébb gondok, melyeket szakorvossal gyorsan korrigálhat.

Bak

Hivatás: Állhatatos harcot vív tervei megvalósítása érdekében. Szerelem: Előfordulhat, hogy párja ráun erőszakosságára, és egyedül marad. Egészség: Ha fogai kezelésre szorulnak, ne halogassa tovább, mert a helyzet csak rosszabb lesz.

Vízöntő

Hivatás: Kollégáinak bármikor a segítségére siet. Szerelem: Párkapcsolatában kedvese fontosabb önnél, így igyekszik mindig többet adni, mint amennyit kap. Egészség: Nem lesz jó vége, ha továbbra is a megszokott rendszertelenséggel táplálkozik.

Halak

Hivatás: Vigyázzon, könnyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet! Szerelem: Jelenlegi feladata megtalálni azt a valakit, akire fel tud nézni, és aki mellett végre boldogan élheti az életét. Egészség: Lehetőleg ne terhelje túl magát.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..