Horoszkóp

Kos

Hivatás: Pénzügyekben sok kiadással számoljon. Szerelem: Érzelmei végletesek — az egyik pillanatban nagyon szeret, aztán egy kattanás, és az imádat helyét az indulatos elutasítás veszi át. Egészség: Veseproblémák kínozhatják ezekben a napokban.

Bika

Hivatás: Végre siker koronázhatja eddigi erőfeszítéseit, és beláthatja, hogy érdemes volt kiállnia az elképzelései mellett. Szerelem: A súrlódások egy kapcsolatban nem feltétlenül hordoznak csupán negatív tartalmat. Egészség: Tartsa be a diétáját.

Ikrek

Hivatás: A tervei akkor sikerülhetnek jól, ha inkább rövid távlatokban gondolkodik. Szerelem: Ha nincs szándékában máshol keresni a boldogságot, akkor tegyen róla, hogy az öröm visszatérjen kapcsolatába. Egészség: Egy kicsit megrendül az egészsége.

Rák

Hivatás: A munkáját mostanában elhanyagolja. Szerelem: A csillagjegy magányos szülötteinek érdemes új társaságba eljárniuk, mert egy váratlan ismeretség sorsfordító változást hozhat. Egészség: A kemény fizikai munka jót tehet, a fahasogatás pedig éppen aktuális.

Oroszlán

Hivatás: Többek ellenszenvét is kivívhatja állandó törtetésével. Szerelem: Egy régi szerető felbukkanása nem várt mosolyszünetet okozhat párkapcsolatában. Egészség: A mozgás akkor élmény igazán, ha másokkal közösen teszi. 

Szűz

Hivatás: A sok küzdelem után végre kellemes időszak várhat önre. Az új kihívások frissé és lendületessé teszik. Szerelem: Illúzióira árnyékot vethetnek párja újonnan megismert, kiábrándító szokásai. Egészség: Sportoljon minél többet!

Mérleg

Hivatás: Kompromisszumkereső természete ellenére állást kell foglalnia egy igen kényes ügyben. Szerelem: Ne féltékenykedjen párjára. Bízzon benne, mert a megcsalás gondolata meg sem fordul a fejében. Egészség: Egy léböjtkúra hasznos lehet.

Skorpió

Hivatás: Valami készülőben van a munkahelyén, és ez nyugtalanná teszi. Tartsa nyitva a fülét és a szemét! Szerelem: Ha jót akar magának és kapcsolatának, előbb gondolkodik, és csak utána nyilvánít véleményt. Egészség: Fejfájás kínozhatja.

Nyilas

Hivatás: Jusson eszébe, a jó pap is holtig tanul, vagyis tévedni nem főbenjáró bűn. Szerelem: Párja legnagyobb bánatára a féltékenység ismét megjelenik a kapcsolatukban. Egészség: Igyekezzen mindig megőrizni a hidegvérét.

Bak

Hivatás: Ha továbbra sem vállal túlzott kockázatot, akkor meglehetősen jók lesznek az anyagi kilátásai. Szerelem: Engedje el magát! Valami elmúlt, ami persze fáj, de nem lehet örökké csak nosztalgiázni. Egészség: Nagyon jó egészségnek örvend.

Vízöntő

Hivatás: Most a racionális énjét kell teljes mértékben bevetnie, mivel ezekben a napokban kemény próbatétel előtt állhat. Szerelem: Nagyon aktív és kreatív, amit párja jó néven vesz. Egészség: A sok nassolás előbb-utóbb megbosszulja magát.

Halak

Hivatás: A munkahelyén új feladatokat kaphat, ráadásul olyanokat, amelyekről eddig csak álmodott. Végre nagyot alkothat és bizonyíthat. Szerelem: Értékelje, hogy minden helyzetben számíthat kedvesére. Egészség: Lehetőleg kevesebb édességet egyen.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..