Horoszkóp

Kos

Hivatás: Minden energiájára szüksége lehet, ha a munkájában vagy a vállalkozásában jól akar teljesíteni. Szerelem: Lehetőleg ne vegyen mindent nagyon a szívére! Egészség: Itt az ősz, ideje rétegesen öltözködnie.

Bika

Hivatás: Üzleti lehetőségei bővülhetnek, ezzel egyidejűleg tehát új bevételekre is számíthat. Szerelem: Érzelmi téren eléggé felizzik ön körül a levegő. Egészség: Ingerlékenyebb a szokásosnál, hamarabb kihozzák a sodrából.

Ikrek

Hivatás: Akármilyen kecsegtető legyen is egy aktuális ajánlat, a régi állását nem szabad azonnal feladnia. Fontolja meg döntését. Szerelem: Egyre erősödő köteléket alakíthat ki partnerével. Egészség: Ügyeljen jobban az Egészségére.

Rák

Hivatás: Most könnyen megvalósítja nagyratörő terveit is. Szerelem: Egy régebbi botlása miatt kellemetlen perceket élhet át. Egészség: Érdemes kivizsgáltatnia a pajzsmirigyét, ha a súlygyarapodására nem talál egyéb magyarázatot.  

Szűz

Hivatás: Ideje volna hasznosítania külföldi kapcsolatait. Szerelem: Aggodalomra nincs oka, kedvese elkötelezte magát ön mellett. Egészség: Hajlamos lehet megerőltetni magát, és ennek nem csak az izomzata láthatja a kárát. 

Szűz

Hivatás: Ahelyett, hogy egy akadály láttán a megoldáson gondolkodna, inkább bűnbakot keres. Szerelem: Ha egyedülálló, új kapcsolatra — akár kalandra — volna szüksége. Egészség: Ügyeljen a változatos táplálkozásra, egyen több zöldséget.

Mérleg

Hivatás: A napokban igencsak elkelne az önkontroll, mivel egyre szétszórtabbá válik. Szerelem: Valaki szándékosan akar rossz érzést kelteni önben. Egészség: Apróbb mozgásszervi panaszok léphetnek fel.

Skorpió

Hivatás: A munka minden energiáját leköti, így másra már sem ideje, sem kedve nem lesz. Szerelem: Érzelmi labilitás jellemzi — és egyúttal nehezíti meg — mindennapjait. Egészség: Legyen elővigyázatos, mert könnyen elronthatja a gyomrát.

Bak

Hivatás: Kitartó, megbízható, ezenkívül szigorú is — leginkább önmagával szemben. Szerelem: A szíve tele van boldogsággal, és ez a közérzetére is hatással van. Egészség: Étkezzen rendszeresen, és fogyasszon minél több rostos ételt.

Bak

Hivatás: Új kapcsolatokra tehet szert az üzleti életben. Szerelem: A kitartás egyre fontosabbá válik szerelmi ügyeiben. Egészség: Fáradékony, túlterhelt, ezért koncentrációs zavarok nehezíthetik mindennapjait.

Vízöntő

Hivatás: Nagyon szorgalmasnak kell lennie ahhoz, hogy elérje céljait. Szerelem: Felpezsdül az élete, de ami önre inspirálóan hat, az párja számára zavaró lehet. Egészség: A napi többórás számítógép-használat szem- és hátfájást okozhat.

Halak

Hivatás: Az elmélyülést és az odafigyelést igénylő munkákban igazán jól teljesít. Szerelem: Ne mulassza el kihasználni a lehetőségeit. Egészség: Hol vidám, hol levert — minden látható ok nélkül. Ez akár a depresszió jele is lehet.    

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..