Horoszkóp

Kos

Hivatás: Egyre gyakrabban érzi úgy, hogy munkaadói kihasználják. Szerelem: A magánélete nagyszerűen alakul — ennél nem is kell több a boldogságához. Egészség: Többet kellene törődnie az egészségével. Legalább csökkentse a dohányzás mértékét.

Bika

Hivatás: Nincs igazán csúcsformában, nehezen tud arra figyelni, amivel éppen foglalkozik. Szerelem: Bizonytalan, nem tudja hová tenni az új kapcsolatát. Egészség: A legkisebb vérnyomásproblémájával is foglalkoznia kellene, hogy megelőzze a nagyobb bajt.

Ikrek

Hivatás: Kerülje a konfrontációt, a kellemetlen beszélgetéseket pedig diplomatikusan zárja rövidre. Szerelem: Végre kiteljesedik a kapcsolata. Egészség: Az egyre gyakoribb fejfájás nem tréfadolog. Forduljon mielőbb szakorvoshoz.

Rák

Hivatás: Feszegeti a határokat. Kollégái kezdik unni, hogy ön helyett dolgoznak. Szerelem: Még ha hihetetlenül hangzik is, lehet zökkenőmentes egy kapcsolat. Egészség: A galagonyából készült tea javítja a szívizom vérellátását.

Oroszlán

Hivatás: Az egyik barátjával közös projektuma hosszú távú, jó együttműködést ígér. Szerelem: Több tiszteletet érdemel ön is, és a párja is. Egészség: Mindenképp mellőznie kellene a megerőltető feladatokat. Fokozatosan terhelje a szervezetét!

Szűz

Hivatás: Tele van energiával, és nagyobb erőfeszítés nélkül el tudja végezni a feladatokat — olykor másét is. Szerelem: Ennyire könnyedén még sosem flörtölt, mint az utóbbi időben. Egészség: Az időjárás-változás hatással lehet szervezetére.

Mérleg

Hivatás: Minél több eszközt és alternatívát vegyen számításba, ha sikeresen szeretné megoldani a munkahelyi feladatait. Szerelem: Mutassa ki párjának, hogy mit érez iránta. Egészség: Az ideges nyugtalanság és a zavaros hangulat kimerítheti.  

Skorpió

Hivatás: A felettesei és a kollégái fontos dolgot szeretnének megbeszélni önnel. Szerelem: Ebben az időszakban nem tanácsos másokat is beavatnia a szerelmi életének részleteibe. Egészség: Étrendje tartalmazzon több gyümölcsöt és zöldséget.

Nyilas

Hivatás: Jól telnek a hétköznapok, minden rendben van. Szerelem: Újra és újra szerelmes lesz a párjába. Egészség: Emésztési gondok esetén mondjon le a vacsoráról, igyon gyümölcslevet, nyugtató kamillateát. Meglátja, ez sokat javít állapotán.

Bak

Hivatás: Hagyja sorsára mindazt, ami nem működik, és összpontosítson azokra a területekre, amelyekből még létrehozhat valamit. Szerelem: Szó szerint szembejöhet önnel a szerelem. Egészség: Erős idegi terhelés alatt áll, nehezen viseli a stresszt. 

Vízöntő

Hivatás: Ne diktáljon túl gyors tempót, mert az könnyen hibákhoz vezethet, és mindent kezdhet elölről. Szerelem: Ha véget ér is a kapcsolata, nyugodjon meg, nem marad sokáig magányos. Egészség: Jót tenne, ha egy teljes napot lazítana.

Halak

Hivatás: Új terveket készít elő, új stratégiákon dolgozik. Szerelem: Egy váratlan találkozás gyökeresen felforgathatja a magánéletét. Egészség: Ne vigyen be több kalóriát, mint amennyire a szervezetének szüksége van, mert az hamar megbosszulja magát.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..