home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Évadzáró Óbecsén
2012.06.27.
LXVII. évf. 26. szám
Évadzáró Óbecsén

Szép élményben volt része annak, aki elment június 17-én az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör évadzáró ünnepségére. Az egyesület nagytermében azok a tánccsoportok, zenekarok, énekegyüttesek léptek fel, amelyek az elmúlt évben sikereket értek el egy-egy vetélkedőn, szemlé...

Szép élményben volt része annak, aki elment június 17-én az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör évadzáró ünnepségére. Az egyesület nagytermében azok a tánccsoportok, zenekarok, énekegyüttesek léptek fel, amelyek az elmúlt évben sikereket értek el egy-egy vetélkedőn, szemlén. Aki ott volt, az láthatta, milyen teljesítményre képesek a művelődési egyesület szakkörei. Az előcsarnokban alkalmi kiállítás is nyílt a festő- és a kézimunka szakcsoport tagjainak legszebb munkáiból.
Megnézhettük a legkisebbeket, a Kenderkóc csoportot, mely az idén először lépett színpadra, s máris arany oklevelet szerzett a Kőketáncon. Az országos kis bajnokokat, akik A kis hableány c. film betétdalára táncoltak. Bemutatkoztak a különféle versenyeken, szemléken a szép eredményt felmutató tánccsoportok, a Dúdoló énekegyüttes, a Botra férfikórus, a Szelence táncegyüttes, a Csobolyó legénykórus, a Bekecs együttes és az országos bajnok moderntáncosok is. A műsor végén Ricz Róbert, a kultúrkör elnöke egy-egy virágcsokorral köszönte meg a csoportvezetőknek és koreográfusoknak: Tóth Kása Piroskának, Szerda Balázsnak, Sas Szabinának, Horváth Zsoltnak, Péter Leának, Cseh Ferencnek, Péter Dianának, Cseszák Balázsnak, Kohajda Noéminek, Kisimre Szerda Annának, Cseszák Zsombornak, Cseszák Korcsik Anikónak, Kisimre Árpádnak, Bennárik Annának és Bognár Renátának a munkáját.

et

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..