home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Rendőrök napja
VÁRADY Lívia
2005.06.29.
LX. évf. 26. szám
Rendőrök napja

Fotó: Puskás KárolyJúnius 20-án, a rendőrök országos napja alkalmából (június 19.) Magyarkanizsa község elnöke, Körmöci Károly, Maráczi Nándor elnökhelyettes és a községi belügyi osztály képviselői ünnepi fogadást tartottak a községházán. A találkozón részt vett Mirko Zinajiæ, a belügyi főo...

Fotó: Puskás Károly

Június 20-án, a rendőrök országos napja alkalmából (június 19.) Magyarkanizsa község elnöke, Körmöci Károly, Maráczi Nándor elnökhelyettes és a községi belügyi osztály képviselői ünnepi fogadást tartottak a községházán. A találkozón részt vett Mirko Zinajiæ, a belügyi főosztály vezetője és Pejak Antun, a községi rendőrállomás parancsnoka. Mirko Zinajiæ összefoglalta az első félév rendőrséget érintő eseményeit és optimizmusának adott hangot, mert a szabály- és törvénysértési számadatok, a közúti balesetek száma csökkenést mutat az elmúlt év azonos időszakához képest. A továbbiakban közös célként említette a polgárokhoz való közeledést a hétköznapok szintjén is, valamint üdvözölte az iskolarendőr intézményének felállítását, melyre a következő tanévben már szeretnének sort keríteni. Pejak Antun a kölcsönös segítséget és az egymást kiegészítő intézkedések fontosságát hangsúlyozta, miszerint a községi döntéshozatal is elengedhetetlen a megelőzéshez. Körmöci Károly köszöntőjében gratulált a lelkiismeretesen végzett rendőrségi munkához és kiemelte az együttműködés fontosságát a községi közigazgatás, a polgárok és a helyi rendőrség között. Külön felhívta a figyelmet az új horgosi határátkelő és a privatizáció kapcsán felmerülő, közösen megoldandó kérdésekre, valamint ígéretet tett a rendőrállomás műszaki feltételeinek fokozatos javítására, már amennyire a községi költségvetés megengedi.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..