home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Pásztor benyújtotta a jelölést
2008.01.02.
LXIII. évf. 1. szám
Pásztor benyújtotta a jelölést

Összesen 12 995 hitelesített aláírást adott át múlt pénteken a Magyar Koalíció a Köztársasági Választási Bizottságnak, amellyel hivatalosan is Pásztor István lett a három vajdasági magyar párt alkotta Magyar Koalíció elnökjelöltje. Belgrádban Pásztor mellett megjelent a másik két vajdasági m...

Összesen 12 995 hitelesített aláírást adott át múlt pénteken a Magyar Koalíció a Köztársasági Választási Bizottságnak, amellyel hivatalosan is Pásztor István lett a három vajdasági magyar párt alkotta Magyar Koalíció elnökjelöltje. Belgrádban Pásztor mellett megjelent a másik két vajdasági magyar pártnak - a Vajdasági Magyar Demokrata Pártnak és a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közösségének az elnöke, Ágoston András, illetve dr. Páll Sándor is.
Pásztor István újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy választási kampányának a jelszava: Olyan Szerbiát, ahol nekünk is jó.
Mi olyan Szerbiát szeretnénk, amelyben a nemzeti hovatartozástól függetlenül mindannyiunknak jobb lesz, mint most - hangoztatta a VMSZ, a VMDP és a VMDK közös jelöltje. Hozzátette, hogy még nem gondol a második menetre, s nem volt szó a második fordulóba bejutó jelöltek egyikének esetleges támogatásáról. Ez attól függ, hogy a jelölt hogyan viszonyul programunkhoz, ismételte meg Pásztor.
A Köztárasági Választási Bizottság eddig Boris Tadić, Tomislav Nikolić, Čedomir Jovanović, Milutin Mrkonjić és Milanka Karić jelölését fogadta el.
(x)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..