home 2024. június 13., Antal napja
Online előfizetés
Látogatás a TSC-akadémián
Talpai Lóránt
2024.05.17.
LXXIX. évf. 20. szám
Látogatás a TSC-akadémián

Deutsch Tamás és dr. Pásztor Bálint küldöttsége volt a labdarúgó-akadémia vendége

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője és listavezetője, dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke és Juhász Bálint, a tartományi képviselőház elnöke megtekintette a topolyai TSC-akadémiát. A küldöttség tagja volt még Fremond Árpád, az MNT elnöke, továbbá Topolya Önkormányzatának képviselői. A sportintézményben mintegy 300 gyermek sportol naponta, és Vajdaság-szerte körülbelül 2000 fiatalt követnek figyelemmel.

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő elmondta, hogy mindig hatalmas örömmel látogat a topolyai labdarúgó-akadémiára, főként azért, mert jó érzés látni, hogy a magyar kormány határon túli sportfejlesztési projektumai megvalósultak és megvalósulnak. A Fidesz képviselője ezután gratulált a TSC szereplésének, és kiemelte Könyves Norbert magyar válogatott labdarúgót, aki Topolyáról jutott el a válogatottságig.

— Egészen fantasztikus ez a létesítmény és stadion, és lenyűgöző az az alközponti rendszer, amellyel a TSC-akadémia egész Vajdaságot behálózza. Mindez nagy segítség a vajdasági magyarságnak, és hozzátesz Szerbia sportjához is — hangoztatta Deutsch Tamás.

Dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke a látogatás kapcsán azt emelte ki, hogy ugyanúgy, ahogyan a TSC labdarúgócsapata a nemzetközi porondon, hamarosan Magyarország is megméretteti magát az európai parlamenti választáson, melyen a vajdasági magyarok is szavazhatnak. Ezért arra kéri a vajdasági magyarokat, hogy voksoljanak a Deutsch Tamás által vezetett Fidesz—KDNP európai parlamenti listára.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..