home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Menyasszonyok agyagorchideával
Józó Mónika
2012.03.14.
LXVII. évf. 11. szám
Menyasszonyok agyagorchideával

Az idén is a hófehér a divat...Március első hétvégéjén sok-sok gyönyörű menyasszony özönlötte el az adai Park Hotel termeit, hiszen ,,közhírré tétetett'', hogy esküvőikellék-bemutatót szerveznek a városban. És a jeles napon nemcsak menyasszonyban nem volt hiány. A hetedhét országra s...

Az idén is a hófehér a divat...

Március első hétvégéjén sok-sok gyönyörű menyasszony özönlötte el az adai Park Hotel termeit, hiszen ,,közhírré tétetett'', hogy esküvőikellék-bemutatót szerveznek a városban.
És a jeles napon nemcsak menyasszonyban nem volt hiány. A hetedhét országra szóló rendezvényen volt minden, mi szem s szájnak ingere. Csak úgy sorjáztak a szebbnél szebb édességek, sütemények, torták, volt csokiszökőkút, lakodalmas kalács, selyemvirág, habrózsa és agyagorchidea, arany- és üvegékszer, lufi és gyöngy, mézeskalácshintó, gyűrűpárna, papírvessző-csoda és csokiszappan is. Akit érdekelt, az azt is megtudhatta, hogy menyasszonyi ruhában a hófehér, abroncsos, csillogó köves, menyecskeruhából a rövid piros, virágból az orchidea, asztalterítőből pedig a lila és a kivizöld a divat.

A torta egy esküvőről sem hiányozhat

Az esemény megálmodója és szervezője Ságity Mária rendezvényszervező, aki elmondta azt is, hogy hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a kiállítást, amellyel segíteni szerettek volna a házasulandó fiatal pároknak.
- Amikor a húgom ment férjhez tavaly nyáron, városról városra jártunk, hogy megtaláljuk a megfelelő ruhaszalont, dekorációt és mindenféle más szükséges kelléket. Ezzel a kiállítással szerettünk volna egy helyre összehozni minden olyan vajdasági szolgáltatót, aki be szeretné mutatni a saját termékeit, szolgáltatásait. Az ifjú párnak csak ide kell eljönnie, és egy helyen megtalál mindent. Nem válogattunk, meghívtunk minden olyan esküvői szolgáltatót, akiről tudomásunk volt. Reméljük, jövőre még többen bemutatkozhatnak nálunk - mondta a szervező.
A kiállításon az érdeklődők megismerkedhettek a nálunk még nem eléggé ismert esküvőszervező cégek szolgáltatásaival.
- Az emberek sokszor még nem is tudják, hogy már nálunk is van lehetőség arra, hogy esküvőszervezőt fogadjanak - folytatta Mária. - Idő kell ahhoz, hogy megbarátkozzanak ezzel a gondolattal, de biztos vagyok benne, hogy szükség van ezekre a cégekre, hiszen az esküvőszervező leveszi a szervezőmunka terhét a fiatalok és a család válláról, így felhőtlenül élvezhetik az esküvőt, jól érezhetik magukat ezen a jeles napon. A kiállításon ruhaszalonok, cukrászok, ékszerészek, dekoratőrök, kézművesek, fotósok és videósok munkáit ismerhették meg a részvevők, élvezhették Losonc Inez dalait és a Suvenir Band muzsikáját, Egymásra hangolva címmel meghallgathatták Lehócki Gábor előadását, sőt táncolni is tanulhattak, de mindenekelőtt több tíz gyönyörű menyasszonyi és menyecskeruhát, frizurát, sminket csodálhattak meg.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..