home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Lövöldözés a szabadkai Makkhetesi erdőben
Pannon RTV
2022.07.02.
LXXVII. évf. 26. szám
Lövöldözés a szabadkai Makkhetesi erdőben

Az esetről egyelőre nincs hivatalos információ, de a hírek szerint migránsok közötti leszámolás történt, többen megsérültek, a mentők több személyt a szabadkai kórházba szállítottak.

A Makkhetesi erdőhöz nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök, akik golyóálló mellényt viselnek és lezárták a területet – jelentette a Pannon RTV helyszínen tartózkodó stábja.

Szintén nem hivatalos információ, hogy a kora reggeli órákban lakossági bejelentésre jöttek ki a rendőrök, majd miután sérülteket találtak, értesítették a mentőket is.

Újabb, de továbbra sem hivatalos információ: hat súlyos sérültje és egy halottja is lehet annak a lövöldözésnek, mely reggel a Makhetesi erdőben történt, amikor egymásra támadtak a pakisztáni és az afgán migránscsoportok. A rendőrségi alakulatok jelenleg is a helyszínen vannak.

A helyszínre érkezett Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, aki a jelenlevő újságíróknak megerősítette, a közkórháztól származó információk szerint eddig egy halottja van a két migránscsoport közötti összecsapásnak. Aleksandar Vulin belügyminiszter is Makkhetesen van, a média képviselői várják, hogy a terepszemle után beszámoljon a helyszínen tapasztaltakról.

Fotó: Pannon RTV/Tímár Zsolt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..