home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Karácsonyi csomagosztás
Hodolik Boglárka
2023.12.13.
LXXVIII. évf. 50. szám
Karácsonyi csomagosztás

A Vasutastelepülés Helyi Közösségben karácsonyi ünnepséget tartottak a közösség gyermekei számára. A Mikulás-várás és az ajándékok mellett interaktív előadással is készültek a szervezők. 

— Karácsonyi csomagosztással és műsorral szolgálunk a gyermekeknek és a szülőknek. Ez már tíz éve hagyomány a közösségünkben, a járvány idején a Mikulás autóba ült, és házhoz vittük a csomagokat, hogy a gyerekek ne érezzék a hiányát, és ne higgyék azt, hogy elfelejtettük őket. Az elmúlt évben és az idén is a Szivárvány Bábcsoport jött el hozzánk, és egy aranyos interaktív karácsonyi történetet hozott a gyerekeknek. Az idén 118 gyerek kap csomagot, amiért nagyon hálásak vagyunk, és nagyon örülünk neki, mivel ez elmúlt időszakban jóval kevesebb csomagot tudtunk kiosztani. Ez a szám azt is jelzi, hogy egyre több gyerek jár hozzánk, és bízunk benne, hogy ez a szám növekedni fog. A gyerekek a Vasutastelepülés Helyi Közösség és Makkhetes területéről érkeztek, többségük a Majsai Úti Általános Iskola tanulója. A szülők bizalmát jelzi irányunkban, hogy ennyi aktív tagja van a közösségnek. A csomagokat a Jótékonysági Levendulanapokból biztosítottuk, ahogy korábban a tanszercsomagokat is — mondta el Rózsa Ramóna, a VMSZ Női Fórumának szabadkai, vasutastelepülési tagozatának elnöke.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..