home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Gazdag műsor
(T. T.)
2010.09.12.
LXV. évf. 38. szám
Gazdag műsor

Gazdag volt a mézkínálat
Az eső miatt a megszokottnál kevesebben látogattak ki a tópartraAz idei, 21. Palicsi Szüreti Napokra alaposan rányomta bélyegét az őszies időjárás, a hol szemerkélő, hol szakadó eső, így a megszokottnál kevesebben látogattak el a tópartra. Akik viszont ott v...

Gazdag volt a mézkínálat

Az eső miatt a megszokottnál kevesebben látogattak ki a tópartra

Az idei, 21. Palicsi Szüreti Napokra alaposan rányomta bélyegét az őszies időjárás, a hol szemerkélő, hol szakadó eső, így a megszokottnál kevesebben látogattak el a tópartra. Akik viszont ott voltak, azok a kiállításon több mint 50 termelő portékáját vehették szemügyre, a hagyományos Borutcában pedig húsz, zömében vajdasági, montenegrói és macedóniai szőlész-borász nedűjét kóstolhatták meg. A szabadkai Rotary Club szombaton jótékonysági akciót szervezett, melynek során több ezer étel- és italjegyet adtak el az érdeklődőknek. Szintén szombaton a félszigetnél felállított színpadon került sor az Arena Zabatkiensis Borlovagrend ünnepségére, melynek keretében Zafir Hadžimanov és Vladimir Dvornić személyében két új taggal gazdagodott a lovagrend. A két nap több szórakoztató rendezvényben is bővelkedett, így a tóparton sétálók a tamburazenekarok koncertjein kívül a mazsorettek fellépésében is gyönyörködhettek, de színvonalas művelődési műsorban is volt részük. A környékbeli művelődési egyesületekkel együtt magyarországi vendégek is felléptek. A szüreti napok tovább folytatódnak, így hétvégén a leggazdagabb hagyományú, Hajdújárási Szüreti Napokra kerül sor.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..