home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Az Olvasóhoz
A főszerkesztő
2008.03.05.
LXIII. évf. 10. szám

Többször elmondtam, leírtam már: a Hét Napot a legnehezebb időkben mindig az Olvasó tartotta meg, azzal, hogy mellénk állt, támogatott bennünket, megvásárolta az újságot. Nem tudunk ezért elég hálásak lenni.Hálánkat leginkább úgy tudjuk kifejezni, hogy igyekszünk minél jobb, olvasmányosabb hetilapot...

Többször elmondtam, leírtam már: a Hét Napot a legnehezebb időkben mindig az Olvasó tartotta meg, azzal, hogy mellénk állt, támogatott bennünket, megvásárolta az újságot. Nem tudunk ezért elég hálásak lenni.
Hálánkat leginkább úgy tudjuk kifejezni, hogy igyekszünk minél jobb, olvasmányosabb hetilapot készíteni, időnként ajándékokkal, újdonságokkal meglepni az Olvasót.
Ezt tesszük most is: kicsit átrendeztük az újságot, áttekinthetőbbé tettük, s ismét bővítettük az RTV-műsort - az eddiginél is több tévécsatorna programját közöljük. Amikor pedig a nyomdatechnika lehetővé teszi, újabb színes oldalakkal rukkolunk majd elő. S igyekszünk minél több jó írással, közérdekű riporttal, melléklettel, rovattal, hasznos tanáccsal olvasóink rendelkezésére állni.
Reméljük, a változtatások, az újdonságok elégedettséggel töltik el Önöket, s a jövőben azok is megvásárolják hetilapunkat, akik ezt eddig nem tették.
Ne feledjék: a Hét Napot csak az Olvasó vásárolhatja meg!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..