home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Az Olvasóhoz
A főszerkesztő
2008.03.05.
LXIII. évf. 10. szám

Ismét mögöttünk egy esztendő, megpakolva búval és örömmel. A legtöbbünk számára, akár a korábbi években is, búból és bajból jutott jóval több, igazi, felszabadult öröm csak elvétve ért bennünket. A bajok betetőzése odaátról jött, mostohává gonoszodott anyaországunkból, Mikulás-napi szeretetcsomag he...

Ismét mögöttünk egy esztendő, megpakolva búval és örömmel. A legtöbbünk számára, akár a korábbi években is, búból és bajból jutott jóval több, igazi, felszabadult öröm csak elvétve ért bennünket. A bajok betetőzése odaátról jött, mostohává gonoszodott anyaországunkból, Mikulás-napi szeretetcsomag helyett kiebrudaló virgács formájában. Nyeltünk egyet, sírtunk egyet, köptünk egyet - ki-ki a maga vérmérséklete szerint -, s máris megyünk tovább. Mert nekünk dolgunk van itthon, s nem is kevés. Mindenkinek a saját háza táján, a maga portáján: a kultúra, az oktatás, a gazdaság, a politika területén. Ha mindenki erejéhez mérten, vagy azon felül teljesít, van rá némi esélyünk, hogy az idén többre vigyük, mint a 2004. esztendőben...
Ehhez tartjuk magunkat a Hét Nap szerkesztőségében is. Ahol a korábbi időszak teljes bizonytalansága, koldusszegénysége után tavaly beállt valamiféle nyugalom. Lapcsinálásra, alkotásra már-már alkalmas légkör. Ezt igyekszünk most olvasóink javára kihasználni. Újabb rovatok elindításán, érdekes, közhasznú mellékletek megjelentetésén törjük a fejünket. Olvasóink már az idei év legelső számában találkozhatnak népszerű tudományos-technikai meg mezőgazdasági rovatunkkal, következő számunkban pedig máris külön melléklettel rukkolunk elő. Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk, törekvésünk elnyeri az Önök tetszését, s az idén még többen forgatják majd hetilapunkat, mint 2004-ben.
Jó olvasást, sikerekben gazdag, minden jóval - egyebek között békével, boldogsággal és magyar állampolgársággal - megnemesített 2005-ös esztendőt kíván:
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..