home 2024. július 21., Dániel napja
Online előfizetés
Szombat, 2013. Július 20.
--:--
Divisio Apostolorum — Búcsú Kelebián
Ünnepség
Divisio Apostolorum — Búcsú Kelebián

Július 20–án, szombaton
9.00: A harang napja — A kelebiai harang 75 éves születésnapjára a hittanosaink készítenek alkalmi műsort, s lehetőség nyílik a harang megtekintésére is a felújított toronyban. Délben mindenkit várunk a templom előtti térre az Úr angyala közös elimádkozására.
20.30: Jótékonysági hangverseny JÓNAK LENNI JÓ címmel, magyarnóta- és operettgála-hangverseny a kelebiai templomkertben. Egy súlyos betegségben szenvedő fiatal fiú, Bosnyák Szebasztián gyógykezelésére és életmentő gyógyszereire gyűjtünk pénzt! Műsoron ismert magyar nóták, csárdások és operettek csendülnek fel kiváló hazai és magyarországi művészek előadásában. A belépődíj 400 dinár. Jegyek elővételben a kelebiai plébánián kaphatók, a belőlük befolyt pénzzel hozzájárulunk a fiú gyógyulásához. Délvidéki képzőművészek felajánlására nagyobb összeg esetén képzőművészeti alkotás jár a donátornak.

Július 21–én, vasárnap
Divisio Apostolorum, BÚCSÚ és FALUNAP.
10.00: Az ünnepi szentmisét ft. Zsellér Attila címzetes apát celebrálja. A szentmise végén a Véró család adományából épült új templomkapu megáldása. Ezt követi egy kiállítás megnyitása Városok a pusztában, kulturális utak címmel — a Városi Múzeum ajándékaként. Fellépnek a kelebiai táncosok. Az ebéd melletti jó hangulathoz a szabadkai Juhász zenekar járul hozzá.
A szentmise után gazdag programmal várjuk a híveket és vendégeinket. A birkapaprikást Varbai András mesterszakács készíti, ezenkívül csapolt sörrel, élő csocsójátékkal, kötélhúzással és vidám hangulattal várjuk vendégeinket. A Kelebiai Ifjúsági Klub csapatok jelentkezését várja a csocsójátékhoz, kötélhúzáshoz.
Este a Csantavéri Ifik együttese bálra invitál mindenkit a templom kertjébe. ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!

Paskó Csaba plébános

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..