home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Átadták a könyvjutalmakat
(Tha)
2008.05.21.
LXIII. évf. 21. szám
Átadták a könyvjutalmakat

Juhász Attila polgármester átadja az ajándékot az egyik nyertesnekA zentai önkormányzat és a Községi Idegenforgalmi Szervezet nyereményjátékkal egybekötött közvélemény-kutatást szervezett nemrégiben. A kérdőíveket több mint 1200-an juttatták vissza, akik között értékes könyvajándékot sorsolt...

Juhász Attila polgármester átadja az ajándékot az egyik nyertesnek

A zentai önkormányzat és a Községi Idegenforgalmi Szervezet nyereményjátékkal egybekötött közvélemény-kutatást szervezett nemrégiben. A kérdőíveket több mint 1200-an juttatták vissza, akik között értékes könyvajándékot sorsoltak ki. A szerencse a következő személyekre mosolygott rá: Farkas Alexandra, Tóth Bojnik Tilla, Rácz Szabó Petra, Gombos Alex és Balogh Violetta.
Tóth Mária Terézia, a Merre tovább, Zenta? akció koordinátora elmondta, kíváncsiak voltak, a lakosság milyen ötletekkel, tevékenységgel vonzaná a turistákat a Tisza-parti településre. A válaszadók többsége szerint Zenta központja piszkos, nincs elég szemeteskosár, a park viszont gondozott. A vasúton túli városrészben élők a környéküket elhanyagoltnak tartják, kevesellik az aszfaltos utcát. Keviben a posta, Bogarason a pékség hiányára panaszkodtak, a tornyosiak viszont több virágágyást, zöld felületet szeretnének. A javaslatok között gyógyfürdő létesítése is szerepel, ami -- a megkérdezettek szerint -- hozzájárulhatna a turizmus fejlesztéséhez, a látogatók számának a növeléséhez.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..