home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Torta- és süteménykiállítás
Írta és fényképezte: Székely András
2012.05.02.
LXVII. évf. 18. szám
Torta- és süteménykiállítás

A zombori Nőszervezetek Szövetségének ügybuzgó tagjai megrendezték a hagyományos torta- és süteménykiállítást. A jótékonysági, igen érdekes kiállítást a zombori középiskolások diákotthonában tartották meg számos vendég jelenlétében, óriási érdeklődés kíséretében. A hálás és odaadó szervezők...

A zombori Nőszervezetek Szövetségének ügybuzgó tagjai megrendezték a hagyományos torta- és süteménykiállítást. A jótékonysági, igen érdekes kiállítást a zombori középiskolások diákotthonában tartották meg számos vendég jelenlétében, óriási érdeklődés kíséretében. A hálás és odaadó szervezők ez alkalommal sem feledkeztek meg a legfiatalabbakról, fáradhatatlan munkájuk nem volt hiábavaló: a különféle édességeket a zombori Vuk Karadžić speciális iskola, valamint a Miroslav Mika Antić Gyerekotthon neveltjeinek adományozták.

Az idén sor kerül a zombori Nőszervezetek Szövetsége fennállása 16. évfordulójának a megünneplésére. Mint Jelena Polovina elnök közölte, több rendezvénnyel készülnek rá. A zombori Középiskolások Diákotthona előcsarnokában megtartott kiállítást Nemanja Delić városelnök nyitotta meg.

A bírálóbizottság több mint harminc alkotás közül Mezey Martináét ítélte legjobbnak, és tüntette ki első díjjal.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..