home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Táncpanoráma Zentán
(Tha)
2014.08.26.
LXIX. évf. 35. szám
Táncpanoráma Zentán

A zentaiak az idén is ízelítőt kaptak a szabadkai Interetno Fesztivál műsorából. A Táncpanoráma elnevezésű rendezvény előtt gólyalábasok szórakoztatták a Városháza előtti Fő téren gyülekező közönséget. Az érdeklődők megtekinthették a Rozetta Kézműves Társaság kínálatát és vásárolhattak a termékeikből.

A színpadon elsőként a zentai Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ Ispiláng gyermek csoportja és a Stevan Sremac Helytörténeti Alapítvány népi tánccsoportja mutatkozott, de a jelenlévők tapsolhattak a helybeli Németh Antal szólótáncosnak is, aki nagy sikerrel szerepelt a Fölszállott a páva népzenei tehetségkutató vetélkedőben.

Az Interetno Fesztivál nemzetközi mezőnyéből Románia, Costa Rica és Észak-Ciprus táncegyüttesei látogattak el Zentára.

Az esemény szervezője a Pro Cultura Polgári Egyesület és a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ, fő támogatója Zenta község önkormányzata, a Tartományi Művelődési és Tájékoztatási Titkárság, valamint a Szekeres László Alapítvány közreműködésével a Bethlen Gábor Alap volt.
























(Fotó: TÓTH Lívia) 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..