home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Pásztor István a polgármesterjelölt
(re)
2008.04.23.
LXIII. évf. 17. szám

Maglai Jenő, a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai szervezetének elnöke a pénteken, április 18-án megtartott sajtótájékoztatón bejelentette: a Magyar Koalíció szabadkai polgármesterjelöltje Pásztor István, a VMSZ elnöke. Ezt legutóbbi ülésén egyhangúlag fogadta el a tanács és az elnökség.Pásztor Is...

Maglai Jenő, a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai szervezetének elnöke a pénteken, április 18-án megtartott sajtótájékoztatón bejelentette: a Magyar Koalíció szabadkai polgármesterjelöltje Pásztor István, a VMSZ elnöke. Ezt legutóbbi ülésén egyhangúlag fogadta el a tanács és az elnökség.
Pásztor István elmondta: azért vállalta ezt a küldetést, mert megvan hozzá a kellő tapasztalata és tudása, bel- és külföldi kapcsolatai, hogy Szabadka polgárainak érdekeit kellőképpen képviselje. Előtérbe helyezte a város gazdasági és infrastrukturális fejlesztése, az új munkahelyek létesítése, továbbá a környezetünk megóvása fontosságának kérdését.
- Előnyünkre szolgál, hogy pártunk regionális párt, és hogy a központunk Szabadkán van, nem Újvidéken vagy Belgrádban - hallottuk Pásztor Istvántól - így más érdekek nem ütközhetnek a szabadkaiakéval. A gazdaságfejlesztés, az infrastruktúra kiépítése, a környezetvédelem, az új munkahelyek létesítése egységes érdekeket szolgál. Szabadka polgárai nem várhatnak újabb négy évig az égető problémák orvoslására, azokra a legrövidebb időn belül megoldást kell találni.
Pásztor István elmondta továbbá, hogy a Magyar Koalíció célja legalább 25 képviselői helyet megszerezni a községi képviselő-testületben.
Az új polgármesterjelölt szerdán, április 23-án Szabadka főterén nyilvánosan is bemutatja a Szabadka fejlesztéséről szóló tervet. A rendezvény 10 órakor kezdődik.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..