home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Orbán Viktor Csantavéren
d. k.
2008.05.15.
LXIII. évf. 20. szám
Orbán Viktor Csantavéren

- Szabó Attila felvételeCsantavéri látogatása során a Fidesz elnöke Pásztor István és munkatársai kíséretében előbb Balassa Miklós gazdaságát járta végig és beszélgetett el a vendéglátókkal, majd a Hunyadi János Általános Iskolában találkozott a diákokkal és tanárokkal, tartott rövid előadás...

- Szabó Attila felvétele

Csantavéri látogatása során a Fidesz elnöke Pásztor István és munkatársai kíséretében előbb Balassa Miklós gazdaságát járta végig és beszélgetett el a vendéglátókkal, majd a Hunyadi János Általános Iskolában találkozott a diákokkal és tanárokkal, tartott rövid előadást.
A küldöttség gyalog sétált végig a csantavéri Nagyutcán, majd a zsúfolásig megtelt templomban alkalmi műsorra került sor, melynek keretében Utcai Róbert plébános Szentírással ajándékozta meg a miniszterelnököt. A templom előtt a látogatás emlékére Orbán Viktor és ft. Utcai Róbert fát ültetett, majd a Fidesz elnöke elbeszélgetett a csantavériekkel, köztük a messze földön híres kis mesemondónkkal, Utasi Árpival, akivel csocsózott egy jóízűt, s dedikált futball-labdát ajándékozott neki.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..