home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Nyílnak a bevásárlóközpontok Szerbiában
(Tanjug)
2021.04.12.
LXXVI. évf. 14. szám
Nyílnak a bevásárlóközpontok Szerbiában

6 és 22 óra között dolgozhatnak a plázákban az üzletek.

Megjelent a Hivatalos Közlönyben, hétőtől kinyithatnak a bevásárlóközpontok és plázák Szerbiában. Ezek a típusú szolgáltatóegységek reggel hat óra és este tíz óra között működhetnek a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett. Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter rendelete részletezi továbbá, hogy azok a vendéglátóipari egységek, amelyek a plázákon belül működnek, továbbra is zárva maradnak, ugyanakkor lehetőségük van elviteles formában kiszolgálni a vevőket.

A bevásárlóközpontok megnyitását egyébként korábban attól tették függővé Szerbiában, hogy javulnak-e a járványügyi adatok.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..