home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Muzslyaiak is részt vettek az ÁMV-n
k-ko
2012.05.23.
LXVII. évf. 21. szám
Muzslyaiak is részt vettek az ÁMV-n

Szabadkán 11. alkalommal szervezte meg az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete az Általános Iskolások Művészeti Vetélkedőjét, amelyet a szerbiai Oktatási Minisztérium is elismert, a Magyar Nemzeti Tanács pedig mint kiemelt rendezvényt tart számon. Az idén Vajdaság 33 iskolájából érkez...

Szabadkán 11. alkalommal szervezte meg az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete az Általános Iskolások Művészeti Vetélkedőjét, amelyet a szerbiai Oktatási Minisztérium is elismert, a Magyar Nemzeti Tanács pedig mint kiemelt rendezvényt tart számon.
Az idén Vajdaság 33 iskolájából érkeztek jelentkezések, mintegy 470 diák 10 kategóriában mérte össze tudását, tehetségét. A vetélkedő bővült az általános műveltségi teszttel, amelyre iskolánként egy-egy hetedik osztályos tanulót lehetett benevezni, de elkészült a vándordíj is, amelyet az az iskola vihet haza, amelynek diákjai a legjobb helyezéseket érték el. Az eredmények alapján az elismerést egy évig a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában őrzik.
A muzslyai Szervó Mihály Általános Iskolából 42 tanuló versenyzett. A szavalók három második helyezést érdemeltek ki, az alsósokból álló színészcsapat pedig - Lukács Gabriella tanítónő vezetésével - harmadik díjjal tért haza.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..