home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Magántőke bevonásával újítják fel a közvilágítást
Kókai Zsolt
2016.08.03.
LXXI. évf. 31. szám
Magántőke bevonásával újítják fel a közvilágítást

Ada község önkormányzata július végén megkötötte a közvilágítás magántőke bevonásával való felújításáról, valamint tizenkét éven át tartó üzemeltetéséről és karbantartásáról szóló szerződést az újvidéki ENEF-Energetska Efikasnost Kft. vezette konzorciummal.

Bilicki Zoltán polgármester elmondta, a köz- és a magántőke egyesítésével a község egész területén lecserélik a közvilágítást. A LED-es fényforrások felszerelésével évente jelentős költségmegtakarítással számolnak.

A szerződés aláírása utáni harminc napon belül megkezdődnek a munkálatok, melyek nem vesznek igénybe két-három hónapnál több időt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..