home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Két hétig kérhetik a támogatást a beoltottak
2021.05.31.
LXXVI. évf. 21. szám
Két hétig kérhetik a támogatást a beoltottak

Éjféltől lehet jelentkezni a háromezer dináros állami támogatásra Szerbiában, melyet a beoltottak igényelhetnek - közölte Siniša Mali pénzügyminiszter.

A kormány rendelete alapján a támogatásra minden olyan 16 évnél idősebb szerb állampolgár jogosult, aki a mai nappal bezárólag felveszi a koronavírus elleni védőoltás legalább egyik adagját. A juttatás a kincstár pmi.trezor.gov.rs honlapján igényelhető június elsejétől, holnaptól június 15-ig, és telefonon is lehet majd jelentkezni, ugyanúgy, mint korábban a 100 eurós, illetve a kétszer 30 eurós támogatásra. A nyugdíjasoknak nem kell külön igényelniük a háromezer dináros oltási juttatást, ők automatikusan megkapják.

Forrás: 021.rs, Tanjug, Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..