home 2024. április 14., Tibor napja
Online előfizetés
Három fénykép – három történet
M. I.
2013.05.22.
LXVIII. évf. 21. szám
Három fénykép – három történet

Hosszabb „szélcsend” után újra hallatott magáról a torontálvásárhelyi József Attila Művelődési Otthon gyermektánccsoportja. Legutóbb az óbecsei Kőketáncon mutatkoztak be Galga menti gyermekjátékokkal Kovács Csilla segédpedagógus vezetésével, aki részvevője volt az MNT által támogatott néptáncoktató-képzésnek.

A milánói ediktum volt a témája annak a multikulturalizmus, illetve a multikonfesszionalizmus jegyeit is magán viselő idei rendezvénynek, amelyet évi rendszerességgel tartanak meg a verseci mezőgazdasági szakközépiskolában. Az eseményen jelen volt a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület is lelkipásztoruk, ft. Erős Mihály esperesplébános közreműködésével. Nemcsak a puszta jelenlétükkel emelték az esemény fényét, hanem helytörténeti és egyéb szellemi kinccsel is színesítette az Együtt élni nevet viselő verseci kultúrpalettát.

Egyesületük vezetőségének kezdeményezésére ún. tavaszi játszóházat rendeztek május második szombatján a pancsovai Petőfi Sándor MME székházában. Zenés, táncos, énekes és kézműves motívumokban bővelkedő összejövetelt, kellemes kora esti társalgási és „összerázódási” lehetőséget nyújtottak ezzel a bel-, illetve a peremvárosi gyermëkëcskéknek és szüleiknek egyaránt.  
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..