home 2023. október 04., Ferenc napja
Online előfizetés
Ha az osztálykönyvet fellapozzuk...
M. I.
2013.07.03.
LXVIII. évf. 27. szám
Ha az osztálykönyvet fellapozzuk...

A torontálvásárhelyi Moša Pijade Elemi Iskolában ötvennyolc nyolcadikos ballagott el e botrányos befejezésű 2012/2013-as iskolaévben.

A végzősök közül huszonnégy diák járt magyar tannyelvű tagozatra, osztályfőnökük Máté Lajos matematikatanár volt. A kimagasló tanulmányi és magaviseleti eredményért öten részesültek Vuk-díjban. Az ünnepi névsoroláskor kilenc tanulót külön szólítottak tizennyolc ponterős, illetve négy, ún. iskolai oklevél átvételére. Hovatovább az 1998-as évfolyam debellácsi mintadiákja, Bárány János is a 8.1 osztályból került ki. A Vuk-díplomán kívül kiemelt minősítésű oklevelet kapott a vegytan, a magyar nyelv, a biológia és a történelem tárgyban elért teljesítményéért, továbbá iskolai elismerő oklevelet fizikából és matematikából. 
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..