home 2024. május 24., Eszter napja
Online előfizetés
Gyermekek a színen
B. T., k-ko
2013.06.05.
LXVIII. évf. 23. szám
Gyermekek a színen

Gyermeknapi programmal vártak minden érdeklődőt a Muzslai Petőfi Sándor MME-ben — A nagybecskereki Május 9. általános és középiskola tanulói és tanárai az iskola napja alkalmából ünnepi műsort szerveztek

Gyermeknapi programmal vártak minden érdeklődőt a Muzslai Petőfi Sándor MME-ben. A fellépők egytől egyig gyermekek voltak: az egyesület tagjain kívül vendégként bemutatkoztak a muzslyai és a nagybecskereki iskola tanulói is.
Dobó Teodóra, az egyesület titkára köszöntötte a szülőket, nagyszülőket, majd elmondta Szabó Lőrinc Ima a gyermekekért című versét. Ezután következett az ünnepi műsor az egyesület legfiatalabb tagjainak, az óvodásokból álló Harmatcsöpp csoportnak a fellépésével. A mesevilágba Lázár-Dékány Dávid, Süveg Emma, Rontó Kata, Süveg Leon, Pakai Alex és Kónya Leon kalauzolta el a nézőket. Verssel Juhász Emília és Asztalos Anasztázia lépett fel. A mazsorett-csoport, a Rozmaring citeraegyüttes, valamint a nagybecskereki Oktatási Központban működő Csipet-Csapat is bemutatkozott a közönségnek. Ez utóbbi a Dr. Farkas Farkas, Kecske Kamilla és a klónozás című Jódal Rózsa-darabbal, Lukács Gabriella rendezésében.
*
A nagybecskereki Május 9. általános és középiskola tanulói és tanárai az iskola napja alkalmából ünnepi műsort szerveztek, melyen munkatársaival jelen volt mgr. Ivan Bošnjak, Nagybecskerek polgármestere is.
Snežana Oluški, az iskola igazgatónője köszöntőbeszédében elmondta: az intézményben a fogyatékkal élő gyermekekkel foglalkoznak, akiknek szeretetre, barátságra, mosolyra van szükségük, hiszen ők is a társadalom részei.
A programban szebbnél szebb szavalatok, jelenetek hangzottak el, a közönség pedig hatalmas tapssal jutalmazta a fellépőket.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..