home 2023. december 06., Miklós napja
Online előfizetés
Az MNT közleménye
MNT
2015.02.17.
LXX. évf. 7. szám

A belügyminisztérium közlekedésrendészeti hivatalának honlapján mostantól magyar nyelven is elérhetőek a járművezetői vizsga elméleti vizsgakérdései.

Noha az érdeklődők az elméleti vizsga során eddig is igényelhettek magyar nyelvű tesztlapokat, a felkészüléshez szükséges anyag csak szerb nyelven állt rendelkezésre. A Magyar Nemzeti Tanács és az illetékes hivatal több mint kétéves együttműködésének köszönhetően végül megteremtődtek a feltételek ahhoz, hogy a vizsga mellett a felkészülés is anyanyelven folyjon. Az MNT támogatásával lefordítottak, illetve lektoráltak több mint kétezer kérdést, a belügyminisztérium pedig lehetővé tette, hogy a szerb vizsgakérdésekkel együtt egy helyen elérhetővé váljanak.

A magyar nyelvű elméleti vizsgakérdéseket a következő honlapon tölthetik le: http://prezentacije.mup.gov.rs/usp/Vozacki%20ispit/Vozacki%20ispit.html

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..