home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A motorosok ünnepe Adán
(T. T.)
2012.08.08.
LXVII. évf. 32. szám
A motorosok ünnepe Adán

Motorosfelvonulás
Ezúttal is több ezren vettek részt a találkozón
MotormosásAz adai MC Cobra Motorosklub a közelmúltban tartotta meg 11. motorostalálkozóját. Több ezernyien voltak kíváncsiak a rendezvényre, melyen magyarországi, horvátországi, németországi, ausztriai, bosznia-h...

Motorosfelvonulás

Ezúttal is több ezren vettek részt a találkozón

Motormosás

Az adai MC Cobra Motorosklub a közelmúltban tartotta meg 11. motorostalálkozóját. Több ezernyien voltak kíváncsiak a rendezvényre, melyen magyarországi, horvátországi, németországi, ausztriai, bosznia-hercegovinai, szlovákiai és székelyföldi motorosok is képviseltették magukat. Az első napi program ügyességi vetélkedőkkel kezdődött, majd a Bijelo Dugme Tribute Band, a magyarországi Hooligans és a Recycle Bin együttes fellépésével folytatódott és az éjszakai erotikus műsorral zárult. A második napon szintén ügyességi játékokkal kezdődött a program, majd motoros felvonulás következett Ada és Mohol utcáin. Késő délután topless motormosodában moshatták le az út porát magukról és járműveikről is a motorosok, és már indulhattak is megtekinteni a vizespólóversenyt, no és gyönyörködni csodaszép résztvevőiben. Este az AB/CD, az Irish Stew és az Osmi Dan zenéjére rophatta a táncot a találkozó közönsége, éjfélkor káprázatos tűzijáték volt programon. Mindkét nap ingyen mérték a sört a motorosoknak. Szollár Károly, az MC Cobra Motorosklub elnöke üdvözölte a közönséget, majd bejelentette, hogy jövőre hosszabb időtartamban tervezik megtartani a rendezvényt, vagyis azt szeretnék, hogy az eddigi két nap helyet hét napig tartson. A tömeg vastapssal üdvözölte az ötletet.
A találkozó vasárnap délelőtt zárult.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..