home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
A Tisza királynője
(-ya)
2007.08.29.
LXII. évf. 35. szám
A Tisza királynője

Bikiniben, akiből Tiszakiránynő lett: Tóth Tamara - SZABÓ Attila felvételeHa nyár, ha Magyarkanizsa, ha Tisza-part - akkor Strandszépe. Legalábbis így működött ez évekig: napilapunk, a Magyar Szó évekig Magyarkanizsán tartotta a szépségkirálynő-választás gáláját. A rendezvény minden évben tö...

Bikiniben, akiből Tiszakiránynő lett: Tóth Tamara - SZABÓ Attila felvétele

Ha nyár, ha Magyarkanizsa, ha Tisza-part - akkor Strandszépe. Legalábbis így működött ez évekig: napilapunk, a Magyar Szó évekig Magyarkanizsán tartotta a szépségkirálynő-választás gáláját. A rendezvény minden évben több ezer nézőt vonzott a Tisza-partra. Aztán a hagyomány megszakadt, de két magánvállalkozó úgy döntött: megkísérli folytatni. A T&T Stúdió és a Stendal Éva meghirdette a Tiszakirálynő szépségválasztást. A magyarkanizsai Tisza-parton, az Éva Villában augusztus 18-án este megtartott szépségválasztásra 14 lány nevezett be Szabadkáról, Zentáról, Magyarkanizsáról, Topolyáról, Kishegyesről, Horgosról, Oromhegyesről, Zentagunarasról, Felsőhegyről és Kelebiáról. A zsűri döntése értelmében a szépségkirálynő TÓTH Tamara (Topolya) lett, első udvarhölgye PUSKÁS Anikó (Zenta), a második udvarhölgye Jelena MIŠIĆ (Topolya). A műsorban felléptek a kanizsai Step Up táncosai és a Tornyosi Zsiványok zenekar, a versenyre jelentkezett lányok pedig divatbemutatót tartottak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..