home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A Telek Paprika Kft. kérelme
2015.02.06.
LXX. évf. 5. szám

A magyarkanizsai községi közigazgatási hivatal felügyelőségi főosztálya tájékoztatja az érintett szerveket, szervezeteket és a nyilvánosságot, hogy a martonosi székhelyű Telek Paprika Kft. (Tito marsall u. 84. sz.) környezeti hatástanulmány szükségességének eldöntését kérelmezte.

A tanulmány tárgya: mezőgazdasági termékek tárolását szolgáló raktárépület, melynek felépítését Martonos kat. község területén a 656 sz. földrészleten (Magyarkanizsa község, Martonos, Titó marsall u. 84. sz.) tervezik.

Az észrevételek megtételének határideje: 2015. február 23.

A műszaki dokumentációba az érdekeltek betekintést nyerhetnek, és észrevételeiket írásban megtehetik a magyarkanizsai városháza (Fő tér 1.) 5. sz. irodájában munkanapokon 8.00 és 12.00 óra között.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..