home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
110 éves a Lányi Ernő
2008.02.20.
LXIII. évf. 8. szám
110 éves a Lányi Ernő

Fennállásának 110. évfordulóját ünnepli az idén a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület. E jeles eseményről több hónapig tartó rendezvénysorozat keretében emlékeznek meg. A rendezvények médiatámogatójának szerepét a Hét Nap vállalta magára.Az első eseményre 2008. március 9-én 18 ó...

Fennállásának 110. évfordulóját ünnepli az idén a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület. E jeles eseményről több hónapig tartó rendezvénysorozat keretében emlékeznek meg. A rendezvények médiatámogatójának szerepét a Hét Nap vállalta magára.
Az első eseményre 2008. március 9-én 18 órakor kerül sor a Bajai úti temetőben, Lányi Ernő felújított sírhelyének a felszentelésével. Szintén március 9-én, 19 órakor a Ferenc-rendiek templomában misét szolgáltatnak Lányi Ernő emlékére. Fellép a Lányi Ernő IME énekkara és Ungaresca kisegyüttese. Március 10-én 19 órakor kerül sor a központi ünnepségre a régi Városháza dísztermében, az ünnepi közgyűlést pedig április 4-én a szabadkai Zeneiskolában tartják meg, ahol az egyesület zászlajának újraszentelése is megtörténik.
Dr. Miklenovics Tibor, a Lányi Ernő IME elnöke és Bozsik Tibor alelnök a Hét Nap főszerkesztőjével, Dudás Károllyal és Kókai Szilveszter igazgatóval folytatott megbeszélésen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..