home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Szerda, 2017. Január 04.
18:00
Topolya — A Cantus Firmus Kamarakórus újévi ajándékkoncertje
Koncert
Topolya — A Cantus Firmus Kamarakórus újévi ajándékkoncertje


A kamarakórus a nevét hivatalosan csak 2016 novembere óta használja, viszont az énekkar 2016 januárjában alakult, amikor a Topolyai Zeneiskola 50 éves jubileumi műsorának folytak az előkészületei. Néhányan a tagok közül azonnal nagy lelkesedéssel kapcsolódtak be a munkába, bízva abban, hogy valami új és maradandó művelődési színfolt részesei lesznek. Természetesen akadtak olyanok is, akik csak kiváncsiságból kapcsolódtak be a munkába, hiszen addigi életpályájuk során még nem volt alkalmuk kipróbálni a kóruséneklést.

A 2017. január 4-én 18 órától megrendezésre kerülő hangversenyükre színes műsorral készülnek. A reneszánsz kori énekeken túl, alkalmuk lesz belesni a néger spirituálék, népdalok, az örökzöld énekek, de a népszerű dallamok és a klasszikus dallamok világába is.

A topolyai Cantus Firmus Kamarakórus tagjai: Jovanović Csilla, Milana Pavlović, Tamara Mandić, Tóth Diósi Arabella, Szűcs Budai Klára, Hardi Klemm Katalin, Gábor Hella, Szenti Áron és Gábor Zoltán. Vezényel: Dragana Krvavac.


Az esemény Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/events/360580414307975

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..