home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Új sportpálya Oromon
(T. T.)
2008.04.16.
LXIII. évf. 16. szám
Új sportpálya Oromon

hétméteres vonalat Körmöci Károly, Magyarkanizsa község elnöke festette rá az újra aszfaltozott pályára (Szabó Attila felvétele)Péntek délelőtt az oromi Kiss Ferenc Általános Iskola udvarában sor került a felújított kézilabdapálya átadására. Az ünnepi műsor kezdetén Vajda Attila, a Kiss Fere...

hétméteres vonalat Körmöci Károly, Magyarkanizsa község elnöke festette rá az újra aszfaltozott pályára (Szabó Attila felvétele)

Péntek délelőtt az oromi Kiss Ferenc Általános Iskola udvarában sor került a felújított kézilabdapálya átadására. Az ünnepi műsor kezdetén Vajda Attila, a Kiss Ferenc Általános Iskola igazgatója köszöntötte a jelenlevőket: Körmöci Károlyt, Magyarkanizsa község polgármesterét és munkatársait, valamint Lékó Róbertet, az oromi helyi közösség elnökét.
- Az elmúlt időszakban a nálunk járt vendégek mindig valami jót hoztak a számunkra. Eszünkbe jut az új kazán az oromi iskolaépületben, a tető felújítása, a karácsonyi ajándékok, diavetítők, számítógépek, labdák, pingpongasztalok... Iskolánk diákparlamentje egy aszfaltos kézilabdapályát kért az iskola udvarába, s a polgármester állta is a szavát: íme, itt a kész pálya - mondta Vajda Attila, majd megköszönte az önkormányzatnak az iskolának nyújtott támogatását.
Körmöci Károly elmondta, hogy mindig örömmel tölti el, amikor egy új objektumot adnak át rendeltetésének, hiszen ez azt jelenti, hogy valami hasznosat tettek a közösség érdekében.
- Amikor néhány éve Oromon arról beszélgettünk, hogy mire is lenne a falunak szüksége, akkor a művelődési otthon tatarozását, a kézilabdapálya rendbe tételét és a falut átszelő regionális út felújítását hangsúlyoztuk. Az utat már átadtuk rendeltetésének, a művelődési ház felújítása is hamarosan befejeződik, s mától a pályát is használhatják a sportolni vágyók - mondta a polgármester.
Az ünnepi műsorban a helyi általános iskola tanulói léptek fel, majd Körmöci Károly a hétméteres vonal meghúzásával hivatalosan is átadta a sportpályát rendeltetésének.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..