home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Új csillag Délvidék egén
2007.11.21.
LXII. évf. 47. szám
Új csillag Délvidék egén

Nemcsak a zsűrit, hanem a több milliós nézőközönséget is elvarázsolta hihetetlenül életes előadásával a mindössze tizennégy éves csantavéri fiú, akinek mesemondó tehetségére már Berecz András híres mesefa is felhívta a zsűri figyelmét. Utasi Árpád harmadikos volt, amikor magyartanára felfigy...

Nemcsak a zsűrit, hanem a több milliós nézőközönséget is elvarázsolta hihetetlenül életes előadásával a mindössze tizennégy éves csantavéri fiú, akinek mesemondó tehetségére már Berecz András híres mesefa is felhívta a zsűri figyelmét.
Utasi Árpád harmadikos volt, amikor magyartanára felfigyelt különös tehetségére. Azóta már több alkalommal is részt vett a Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, ahol számos díjat is kiérdemelt. A Csillag születik Tehetségkutató versenyre a tóthfalui táborban vele foglalkozó tanár nevezte be Árpit. A meghívás után négy napot töltött Budapesten, hogy felkészülhessen a versenyre. Feladata volt minél élethűbben megformálni Bendegúz, a mesebeli rosszcsont személyét.
Ez - mint ahogy több millióan szem- és fültanúi lehettek - nagyszerűen sikerült is neki, és nemcsak a zsűrit és a stúdióban jelen levő közönséget, hanem a tévénézőket is elvarázsolta mesemondó tudományával. Végül is a nézők telefonos szavazatai és a zsűri pontszámai juttatták be Utasi Árpádot a verseny középdöntőjébe.
Bendegúzra mind büszkék vagyunk, és izgatottan várjuk a nagy megmérettetést, a Csillag születik döntőjét, az RTL Klub műsorában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..