home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Ösztöndíjpályázat
(—)
2013.07.17.
LXVIII. évf. 29. szám
Ösztöndíjpályázat

A Magyar Nemzeti Tanács a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával 2013. július 15-én írta ki ösztöndíjpályázatát a 2013/2014-es tanévre legfeljebb 400 hallgató részére.

A pályázatra azok jelentkezhetnek, akik első ízben nyertek felvételt felsőoktatási intézmény első évfolyamára, a Szerbia területén folyó akkreditált főiskolai és akadémiai alap-, illetve osztatlan képzésre, s akik az általános vagy középiskolát magyar nyelven végezték el.

A pályázat 2013. július 15-étől augusztus 10-éig érvényes az első körben felvételt nyert hallgatók számára, a második körben felvételt nyert hallgatók pedig szeptember 15-éig pályázhatnak.

A pályázat teljes anyaga és a kapcsolódó anyagok az MNT honlapján, www.mnt.org.rs oldalon július 15-étől elérhetőek.

Sikeres pályázást kívánunk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..