home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Örök nyugalomra helyezték Hornyik Miklóst
2012.03.07.
LXVII. évf. 10. szám
Örök nyugalomra helyezték Hornyik Miklóst

- Dormán László felvételeBudapesten, a Batthyány téri Szent Anna-templom altemplomának urnatemetőjében helyezték örök nyugalomra a 68 éves korában hosszú és súlyos betegség után elhunyt Hornyik Miklós író, irodalomtörténész, szerkesztő hamvasztás utáni földi maradványai. A gyönyörű barokk te...

- Dormán László felvétele

Budapesten, a Batthyány téri Szent Anna-templom altemplomának urnatemetőjében helyezték örök nyugalomra a 68 éves korában hosszú és súlyos betegség után elhunyt Hornyik Miklós író, irodalomtörténész, szerkesztő hamvasztás utáni földi maradványai.
A gyönyörű barokk templom zsúfolásig megtelt gyászolókkal, emlékezőkkel: Hornyik Miklós családja mellett ott voltak délvidéki és anyaországi barátai, harcostársai, tisztelői. A pályatársak nevében Szaniszló Ferenc, az Echo Televízió szerkesztője búcsúzott Hornyik Miklóstól, Szersén Gyula Jászai Mari-díjas színművész pedig Arany János Néma bú és Weöres Sándor Hommage à Illyés című versével.
A megemlékezők, a barátok, a Szózat eléneklésével búcsúztak a legendás szerkesztőtől.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..