home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Éjjel továbbra is lövöldözés hallatszik
2023.07.26.
LXXVIII. évf. 30. szám
Éjjel továbbra is lövöldözés hallatszik

A hétfői halálos áldozatot is követelő lövöldözés után kedd este és éjjel újra fegyverropogástól volt hangos Hajdújárás és Palics környéke. Valószínűleg ismét összetűztek egymással a felfegyverzett migránscsoportok. A helyiek félnek, nem érzik magukat biztonságban, habár szerdán napközben már viszonylagos nyugalom volt.

A hajdújárásiak nem csak az automata fegyverekből leadott lövéseket hallották, hanem egy kézigránát hangjára emlékeztető robbanást is.

Palics határában, az Etno Kamp közelében is dörögtek a fegyverek kedd este és éjjel. A lakosok nagyjából egy hónapja rendszeresen lövöldözést hallanak a közeli erdőből.

Több amatőr felvétel is készült, amelyeken jól hallható a lövöldözés.

A Hajdújáráson és a környéken lévő migrációs helyzetről, valamint az itteni emberek biztonságáról tett fel kérdést Szabadka polgármesterének a Pannon RTV. Stevan Bakić elmondta, a rendvédelmi szervek tagjai éjjel-nappal a helyszínen vannak. Véleménye szerint sem Hajdújárás, sem Makkhetes, sem Szabadka lakosainak biztonságát nem fenyegeti veszély. Kiemelte, az önkormányzat jelentős összeget fordít arra, hogy az illegális bevándorlókat a déli határhoz szállítsa.

 

Forrás: Pannon RTV

Fotó forrása: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..