home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Zombori Nyár
Írta és fényképezte: Székely András
2012.08.01.
LXVII. évf. 31. szám
Zombori Nyár

A hagyományos Zombori Nyár elnevezésű rendezvénysorozat, amelyet a városi turistaszövetség szervez, az idén minden vonatkozásában érdekesebb és magasabb színvonalú volt az előbbieknél. Csaknem 10 000 látogató érkezett a fénypontjára, a község művelődési egyesületeinek a műsorára és a bogrács...

A hagyományos Zombori Nyár elnevezésű rendezvénysorozat, amelyet a városi turistaszövetség szervez, az idén minden vonatkozásában érdekesebb és magasabb színvonalú volt az előbbieknél. Csaknem 10 000 látogató érkezett a fénypontjára, a község művelődési egyesületeinek a műsorára és a bográcsos halfőző versenyre július 21-én.

A város központjában bemutatkozó művelődési egyesületek igényes produkcióját vastapssal jutalmazta a népes közönség. Felléptek a Ravangrad Művelődési Egyesület, a Rondó Tánccsoport tagjai, valamint a Frajle és a hírneves Djuvegije.

Ugyancsak a Zombori Nyár keretében a zombori nőszervezet volt a házigazdája a Búzamezők napjai c. rendezvénynek (Dani žitnih polja), amelyet nyolcadik alkalommal tartottak meg. Ez alkalommal a Zmaj utcában népi ételek kiállítása nyílt. A szórakoztató műsorban ugyancsak részt vettek a zombori község művelődési egyesületei.
Rekordszámú, 230 részvevő rajtolt a Zombori bográcsos halfőző versenyen. A zsűri döntése értelmében a rendezvény győztese a cservenkai Petar Svilar, második helyen pedig Marina Jeger csapata végzett.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..