home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Támadj fel, ész!
2007.11.21.
LXII. évf. 47. szám

Egy dél-szerbiai község nyugdíjasainak értesítést csatoltak a félhavi csekkhez. Abban az áll, hogy a legközelebbit csak akkor kapják, ha két tanúval bizonyítják, miszerint élnek!Nem tudom az ottani nyugdíjelnyelők észjárását követni.- Pedig egyszerű - mondják önök. - Nem akarnak fizetni. Ha csak egy...

Egy dél-szerbiai község nyugdíjasainak értesítést csatoltak a félhavi csekkhez. Abban az áll, hogy a legközelebbit csak akkor kapják, ha két tanúval bizonyítják, miszerint élnek!
Nem tudom az ottani nyugdíjelnyelők észjárását követni.
- Pedig egyszerű - mondják önök. - Nem akarnak fizetni.
Ha csak egytized részük nem tud tanút felhajtani, máris egy rakás pénz marad a kasszában, amely szárazabb, mint a nagy Szahara, és büdös.
Hogyhogy büdös?
Mi az, hogy hogyhogy? Hát nem elszippantották anno a naftaár-különbözetet, a kilépési díjat a határon és minden egyebet, amit ígértek? Vagy egy olyan értesülés is, hogy a nyugdíjalapba befizetett járulék egy részét is meglovasítják.
Na jó... ezeket én is tudom.
Nekem az nem megy a fejembe: hogy lehet két tanúnak hinni, azok után, hogy anno szintén rengeteg harcosnyugdíjnál tanúskodtak, pedig a dalia a csatatér közelében sem járt, mégis többen látták ott.
Előfordulhat, hogy a halottak is odaállnak tanúskodni.
Ez marhaság!
Úgy gondolják?
És az értesítő nem?
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..