home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Találkozó Csongrádon
Szilágyi Edit
2015.10.27.
LXX. évf. 44. szám
Találkozó Csongrádon

Kultúra, ami összeköt címmel rendeztek találkozót a csongrádi Művelődési Központban október 24-én. A részvevők helyi és óbecsei kulturális szervezetek voltak.

A programokban Óbecse községből az óbecsei Schola Cantorum kórus, a Dr. Kiss Imre Tánccsoport, az Ökobecse Egyesület, a Középiskolások Művészeti Vetélkedőjének részvevői, az óbecsei tamburazenekar tagjai és a Than Emlékház képviselői vettek részt.

A rendezvényt megtisztelték jelenlétükkel a két város önkormányzatának képviselői.

A programok sorjáztak, ének, zene, tánc, vers, bemutatás és bemutatkozás. Az idő megállt, az öröm a szereplők arcára költözött, a taps szűnni nem akaró ritmusra járta be az egyik termet, miközben a másikban kézműves-foglalkozásokkal ismerkedett felnőtt és gyermek.

A két település között lévő tizenhárom éves testvéri kapcsolatot nem tudta kikezdeni az idő. A régi barátok találkoztak, mások újakra találtak, a tevékenység, mely a civil szervezetek jóvoltából él és fennmarad, folytatódhat. A hangulatról a képek tanúskodnak.











Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..