home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szervezésből elégtelen
Hhzs.
2012.08.08.
LXVII. évf. 32. szám
Szervezésből elégtelen

Nyári játékok - Szabó Attila felvételei
Hiányos sátorhelyekLényegében így lehet minősíteni az idei Nyári Ifjúsági Játékokat, amelynek - bármennyire sajnálatos is - nem sok köze volt az elmúlt tizenhárom évben megrendezett és szebb időket is megélt rendezvénysorozathoz, amely egykoron...

Nyári játékok - Szabó Attila felvételei

Hiányos sátorhelyek

Lényegében így lehet minősíteni az idei Nyári Ifjúsági Játékokat, amelynek - bármennyire sajnálatos is - nem sok köze volt az elmúlt tizenhárom évben megrendezett és szebb időket is megélt rendezvénysorozathoz, amely egykoron maga köré tudta tömöríteni a bulizni vágyó vajdasági fiatalokat. A programkínálathoz képest drága belépőjegyek, a borsos árukhoz képet kis adag (0,4 l) italok, a három programhelyszín közül (Nagyszínpad, Dance arena, Még élünk sátor) pedig csupán Don Bimbo birodalma hozta a szokásos formáját. A játékokra ellátogató kisszámú fiatalnak az esti koncertek, illetve lemezlovas-fellépések után nem maradt más szórakozási lehetősége, mint hogy a város piacán összeverődve találd fel magad alapon bulizzon - de napközben sem kényeztették el őket a szervezők, nem beszélve a tisztálkodási lehetőségekről, melyekről szintén megfeledkeztek a rendezvény mozgatói. Egyszóval ''ezek már nem azok a játékok”, amelyet mindannyian a szívünkbe zártunk és néhány évvel ezelőtt még alig vártuk, hogy elkezdődjön, és néhány napra a szabadság meg a bulizás helyszínévé váljon a zentai Népkert.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..