home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Statisztákat keresnek a Titanicra
Hét Nap
2019.04.02.
LXXIV. évf. 14. szám
Statisztákat keresnek a Titanicra

A Szegedi Szabadtéri Játékok statiszta válogatást tart a 2019-es évad hazai ősbemutatójához, a Titanic musicalhez.

A válogató május 4-én, szombaton 10 órától zajlik Szeged, a Reök-palotában, a jelentkezést az alábbi feltételeknek megfelelően a titanic.szesza@gmail.com email címre küldhetik április 24-ig.

A Titanic musical statisztáit választja ki Somogyi Szilárd rendező Barta Viktória koreográfussal Szegeden, a Reök-palotában (Magyar Ede tér 2.) május 4-én, szombaton 10 órától. A Szegedi Szabadtéri Játékok nagyszabású, Magyarországon még sosem látott musicalbemutatójában vehetnek részt azok a jelentkezők, akiket alkalmasnak találtak az alkotók.

A válogatóra 18 év feletti férfiakat és nőket várnak – felső korhatár nincs. A jelentkezéshez a titanic.szesza@gmail.com email címre várja a Szegedi Szabadtéri Játékok a jelentkező önéletrajzát, mely tartalmazza a korábbi színpadi tapasztalatait, előképzettségét, valamint a későbbi egyeztetések érdekében a telefonszámát is. Mindezt előzetesen, április 24-ig küldhetik el a megadott email címre.

A Titanic musicalbe statisztának jelentkezőknek alapvető feltétel, hogy a szegedi próbaidőszak és az előadások teljes időtartama alatt részt tudjanak venni a produkcióban: ez azt jelenti, hogy július 25-től augusztus 20-ig vállalják, hogy ráérnek próbálni és fellépni.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseket a titanic.szesza@gmail.com címre küldött emailben tehetik fel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..