home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Riportpályázat
(—)
2013.04.10.
LXVIII. évf. 15. szám

A padéi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör Keszég Károly újságírónak, a Napló hetilap főszerkesztőjének emlékére az idén is meghirdeti a KÖZEGELLENÁLLÁS című riportpályázatot.

Az érdeklődők magyar nyelven írt, eddig meg nem jelent RIPORTOKKAL jelentkezhetnek. A pályázat jeligés. A pályázóknak zárt borítékban kötelezően mellékelniük kell a jelige feloldását, vagyis az adataikat: név, cím, telefonszám.
A munkáknak NÉGY példányban 2013. május 8-áig kell megérkezniük a következő címre: Riportpályázat, Takáts Rafael Magyar Kultúrkör, Tito marsall u. 54., 23325 Padé (Padej).
Az első díj 11 000, a második 10 000, a harmadik 9000 dinár.
A bírálóbizottság tagjai: Klemm József (Újvidéki Rádió), Juhász Attila és Bartusz Bella, a tavalyi pályázat első helyezettje.
A díjátadás május 25-én lesz Padén, a Keszég Károly Emléknapon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..