home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Perović Olga lett az idei Strandszépe
vas
2012.08.08.
LXVII. évf. 32. szám
Perović Olga lett az idei Strandszépe

- Szabó Attila felvételei
Szombaton véget ért a Magyar Szó napilap Strandszépe szépségversenye, melyre összesen 57 lány nevezett be Vajdaság minden részéről. A hétvégén megtartott gálán az a húsz fiatal lány mérhette össze szépségét, akiket a szakmai zsűri válogatott ki az adai és a t...

- Szabó Attila felvételei

Szombaton véget ért a Magyar Szó napilap Strandszépe szépségversenye, melyre összesen 57 lány nevezett be Vajdaság minden részéről. A hétvégén megtartott gálán az a húsz fiatal lány mérhette össze szépségét, akiket a szakmai zsűri válogatott ki az adai és a topolyai elődöntőkön, valamint az az egy szerencsés nyertes is ott lehetett, aki a Magyar Szó Facebook oldalán megjelentetett fotójára a legtöbb like-ot kapta.
Az ünnepi rendezvényen Nyilas Mihály, Magyarkanizsa polgármestere és Varjú Márta, a Magyar Szó megbízott főszerkesztője mondtak megnyitóbeszédet, üdvözölve az egybegyűlteket. Ezt követően Karapándzsity Kristóf énekelt, s fölléptek az M-Plusz Táncklub és a Bolero Táncklub tagjai is.
A zsűri soraiban helyet foglalt dr. Korhecz Tamás, az MNT elnöke, Nyilas Mihály, Magyarkanizsa polgármestere, Gere Zsíros Petra, a 2004-es Strandszépe kétszeres szépségkirálynője, Bácskai Emese sminkmester és arculattervező, Ledenyák Andrea stylist, Dávid Csilla fotóriporter, Kovács Fenyvesi Andrea, a Dream menyasszonyiruha-szalon és ajándékbolt tulajdonosa, Ozsvár Róbert, a Molprevoz utazási iroda képviselője, Máté Mihály, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő képviselője, Mikes Géza, a Vajdasági Tornászszövetség titkára.
A reflektorfényben úszó kifutón először fürdőruhában vonultak végig a lányok, majd később Ledenyák Andrea divattervező ruháiban mutatták meg bájaikat. Közben Gáspár Laci sztárvendég szórakoztatta a közönséget.
A zsűri pontozásának összesítését és annak közzétételét követően a következő lányok örvendhettek a helyezéseknek: a zsűri első helyezettje, a MISS Strandszépe a csantavéri Perović Olga lett, aki kétszemélyes, 10 napos horvátországi nyaralást nyert Brač szigetén, illetve egyhetes kétszemélyes nyaralást a cserkeszőlői Bonita Apartmanhotelben, emellett 20 felnőtt bérletet kapott a Szent Erzsébet mórahalmi gyógyfürdőbe és 25 000 dinár értékű vásárlási utalványt a Dream menyasszonyiruha-szalon és ajándékbolttól, ékszercsomagot a Šiket ékszerüzlettől, valamint Avon-ajándékcsomagot is hazavihetett. Első udvarhölgyévé a zsűri az adai Tóth Edinát, második udvarhölgyévé a topolyai Tóth Tamarát választotta. A lányoknak a Magyar Szóban megjelentetett fotóira az újságból kivágott szavazószelvénnyel szavazhattak az olvasók, de SMS-ekkel is szavazhattak kedvencükre, így olvasók első helyezettje Lévai Szintia lett. Napilapunk olvasói első udvarhölgyévé a bácskossuthfalvai Juhász Elvirát választották, második udvarhölgyévé pedig a csantavéri Német Anettet. A Strandszépe 2012 legfotogenikusabb hölgye a felsőhegyi Kiss Edina, a legszebb mosolyú lánya pedig a szabadkai Tosztás Mónika, és a döntőbe nem jutott legjobb magyarkanizsai részvevő Bošnjak Sonja lett.
A rendezvényen a jeggyel vásárolt tombola részvevői között 20 családi jegyet sorsoltak ki a mórahalmi Szent Erzsébet gyógyfürdőbe, a főnyeremény két személy számára szóló egyhetes nyaralás volt a cserkeszőlői Thermál Házban a Bonita Apartmanhotelben.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..