home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Ismét megvásárolható lesz az antigénteszt
Pannon RTV
2022.01.20.
LXXVII. évf. 3. szám
Ismét megvásárolható lesz az antigénteszt

A jövő héttől a gyógyszertárakban ismét megvásárolható lesz az antigénteszt azok számára, akik önállóan szeretnék magukat tesztelni koronavírusra. A rendelőkben és laboratóriumokban alkalmazott tesztektől eltérően ez otthon is elvégezhető.

Az eddigi, orrminta alapján végzett antigénteszteket kivonták a forgalomból, és csak az állami intézmények, illetve laboratóriumok számára tartanak fenn készleteket a patikák. A gyógyszertárakban eddig is kaphatók voltak különféle, házi körülmények közt elvégezhető koronavírus-tesztek, ám azok megbízhatósága gyakran kérdéses volt. Az újonnan bevezetett tesztektől remélik a sorok csökkenését a rendelőkben, ám kihangsúlyozzák, hogy továbbra is a legmegbízhatóbb a szakemberek által végzett vizsgálat.

Az antigén tesztek recept nélkül szerezhetők be. Fontos, hogy aki komolyabb tüneteket észlel, menjen biztosra, és forduljon az egészségügyi intézményekhez tesztelésre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..