home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Filmszereplő kerestetik!
2024.04.19.
LXXIX. évf. 16. szám
Filmszereplő kerestetik!

Magyarországi megbízásból készül egy image-film, amely a határon túli települések fontos történelmi, építészeti, kulturális vagy egyházi jelentőségű épületeit mutatja be.

Ehhez a forgatáshoz szükség lenne 3 szereplőre, aki ráér április 20-án, szombaton (mindössze 2-3 órás elfoglaltsággal jár az egész). Keresnek két fiatalt, egy fiút és egy lányt, akik nézelődnek, fotókat készítenek az egyik épületről, illetve egy nénit, aki piaci kofaként ül a portékái mellett. Fontos továbbá, hogy nem filigrán, pici nőt keresnek, lehetőleg kicsit teltebb alkatút. Színészkedésre, szövegmondásra nem lesz szükség, lényegében csak képeslapszerűen látjuk a szereplőket. Ha a felhívás bárkinek felkeltette az érdeklődését, a tuzes.greta@gmail.com e-mail-címre küldjön egy fotót és telefonszámot, melyen megbeszélhetik a részleteket.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..