home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Feltöltődés, nem csak a palicsiaknak
Bíró Tímea
2023.09.21.
LXXVIII. évf. 38. szám
Feltöltődés, nem csak a palicsiaknak

Szerdán fogadták az újságírókat a múlt héten megnyitott palicsi AkvaParkban. A sajtótájékoztatón Goran Radanović, az AkvaParkot működtető Elitte Palics Kft. igazgatója kiemelte, hogy nagy az érdeklődés az élményközpont iránt, az elmúlt hat napban ugyanis nyolcszázan próbálták ki a létesítmény nyújtotta szolgáltatásokat.

Az AkvaPark szeptember 15-én nyitotta meg a kapuit a látogatók előtt, és jelenleg a belső teret lehet igénybe venni, mely 300 fő befogadására képes, és büféje is van. A zárt részben négy medence található, egy termál-, egy gyermekmedence, valamint két hidromasszázs. Két csúszda is üzemelni kezdett, az egyik a felnőttek, a másik pedig a gyerekek rendelkezésére áll.

A felnőtteknek szóló belépőjegy ára 900 dinár. A két- és tizenkét éves kor közötti gyerekek 600 dinárért tudnak belépni az AkvaParkba, a legkisebbeknek ingyenes a belépés. A családi jegy ára 2200 dinár két felnőtt és egy tizenkét éves kor alatti gyermek esetén, két felnőtt és két tizenkét éves kor alatti gyermek számára pedig 2500 dinár. A fél napra szóló belépőjegyek 15 és 18 óra között vehetőek igénybe, ezek ára 600 dinár, tizenkét éves kor alatt pedig 400 dinár.

A létesítményben spa & wellness részleg is működik, melyben sószoba, két törökfürdő és három különböző hőmérsékletű szauna várja a látogatókat. Az 5 fokos vízzel teli kádak a szauna után használhatóak.

Az igazgató elmondta, hogy további fejlesztéseket szeretnének megvalósítani. Napozóágyakat, padokat és asztalokat terveznek kihelyezni, és jövőre a külső tartalmakat is működésbe szeretnék hozni.

Fényképezte: Bíró Tímea

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..