home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Anita és Heléna
2023.09.06.
LXXVIII. évf. 36. szám
Anita és Heléna

Néhány nappal ezelőtt tette közzé Facebook bejegyzésében a muzslyai Páger Anita – akiről mi is többször írtunk hetilapunkban –, hogy összegyűlt a pénz a műtétjére, amit egy thaiföldi klinikán végeznek el. Ez a jó hír hatalmas méretű vajdasági összefogás révén jelenhetett meg, ugyanis Anita javára nem csak a Budi Human Alapítványon keresztül lehetett adakozni, hanem a Vajdasági Jótékonysági Licit Facebook-csoportban és számos rendezvényen is gyűjtöttek neki, így a szükséges 16 millió dinárból 12 millió jött össze.

A lány hangsúlyozta, végtelenül hálás mindenkinek, azonban a gyűjtés nem áll meg, mert a további rehabilitációhoz szükséges összeg még hiányzik és a műtét csak akkor lehet eredményes, ha utána folytatja a kezelést.

Anita október harmadikán utazik Thaiföldre, ahol egy általános vizsgálat után derül majd ki, hogy melyik napon lesz a műtét. Közben a tornagyakorlatokat sem hanyagolja, hiszen fontos, hogy jó erőnléti állapotban érkezzen meg a klinikára. Nyilatkozataiban azt ígérte, addig nem áll meg, amíg el nem éri a teljes önállóságot.

A műtét utáni rehabilitáció két évig tart majd. Aki a Budi Human Jótékonysági Alapítványon keresztül szeretne segíteni, a 1425-ös kódot kell elküldeni sms-ben, a 3030-as számra. Egy üzenettel 200 dinár kerül Anita folyószámlájára.

Cikkek Anitáról ITT, ITT és ITT.

A Vajdasági Jótékonysági Licit Facebook-csoportban licitre felkínált tárgyakkal, illetve azok megvásárlásával jelenleg 11 beteg gyermeknek és fiatalnak segíthetünk. Közöttük van a temerini Varga Heléna is, akinek a története nemrégiben került a jószándékú emberek elé.

Az ő javára a 1550-es kód beírásával küldhetünk sms-t a 3030-as számra, de a megadott folyószámlákra is utalhatunk.

Róla ITT olvashatnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..