home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Ahol a motor körül forog a világ
pz
2012.06.27.
LXVII. évf. 26. szám
Ahol a motor körül forog a világ

Az idén 13. alkalommal rendezték meg Alsóörsön a Harley-Davidson Open road fest nemzetközi motoros találkozót. A június 6-ától 10-éig tartó rendezvényre a hetijegy 16 500 forintba került. Ezért a pénzért első osztályú kempingben való sátorozás és 24 órás szórakozás járt. Lehe...

Az idén 13. alkalommal rendezték meg Alsóörsön a Harley-Davidson Open road fest nemzetközi motoros találkozót. A június 6-ától 10-éig tartó rendezvényre a hetijegy 16 500 forintba került. Ezért a pénzért első osztályú kempingben való sátorozás és 24 órás szórakozás járt. Lehetett sátorokat és faházakat is bérelni, de ezeknek az áruk elég borsos volt, mert hát felárat számítanak fel a rendezvény idején. Az illemhelyeket rendszeresen takarították, a szemetet a kukákból naponta ürítették, és ügyeltek a tábor egész területének a tisztaságára. A tisztálkodásra meleg vizes tusolók álltak rendelkezésre. Mi szerdán 13 óra körül érkeztünk meg, de akkorra már a jobb helyek foglaltak voltak. A rendezvény délben nyitotta meg kapuit, és már akkor nagyon nagy volt az érdeklődők száma. Több színhelyen zajlottak az egész napos zenés koncertek, egymás után cserélődtek az előadók, mindenki kedve és hangulata szerint választhatott, hol szeretne szórakozni. Az idén két nagy külföldi vendégzenekar vonzotta a közönséget: a Nazareth pénteken lépett színpadra, a The Sweet együttes pedig szombaton hozta lázba a közönséget. Igen, a zenészek megöregedtek már, de még így is fergeteges előadást mutattak be, a több ezres közönség nagy örömére. A jelenlevők között sok fiatal is volt, de mivel ez a zene a mostani ötvenévesek kamaszkori zenéje volt, meg is jegyezték sokan: kár, hogy nem 30 évvel fiatalabbak. Az étkezés gondját a sok kicsi konyha gazdag kínálata oldotta meg. Aki arra vágyott, az kipróbálhatta a Harley motorgyár legújabb modelljeit is, egyetlen feltétellel, ha volt hajtási engedélye. Az idén szép és meleg idő volt, lehettet napozni és fürödni is, a Balaton vize kellemes volt. Sajnos, az ilyen nagy rendezvényeket a tolvajok is kísérik, mégpedig nem kispályások, és némelyeket nemcsak az értékeitől, hanem a jó hangulatától is megfosztják. Összegezve: nagyon nagy és igényes ez a találkozó, amely nem a pihenésről, hanem a jó bulizásról szól.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..