home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
A muzsika és a tánc mámorában
(D.N.I.)
2012.02.08.
LXVII. évf. 6. szám
A muzsika és a tánc mámorában

Az idei első bálozók - Kecskés Endre felvételeiElső bálozók nyitották meg a hagyományos pedagógusbált
A nyitótáncAz Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete 17. alkalommal szervezte meg a Népkör Magyar Művelődési Központban február 4-én a hagyományos pedagógusbált. Három évvel ezel...

Az idei első bálozók - Kecskés Endre felvételei

Első bálozók nyitották meg a hagyományos pedagógusbált

A nyitótánc

Az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete 17. alkalommal szervezte meg a Népkör Magyar Művelődési Központban február 4-én a hagyományos pedagógusbált. Három évvel ezelőtt kelt életre az a kezdeményezés, hogy a bált az első bálozók, vagyis az érettségiző diákok nyissák meg. A fiatalok számára ugyanis ez a rendezvény a felnőtté válás, a társasági életbe való belépés ünnepélyes eseménye.
Az idén hat szabadkai középiskola 32 végzős diákja készült nagy izgalommal az bálestélyre, november óta táncórákra jártak, hogy megtanulják a helyes tánclépéseket.
A keringő dallamára az első bálozók -- a báli etikettnek megfelelően -- hófehér ruhában lejtették a nyitótáncot, melyet Szeles Béla tanított be. Az álomszép ruhákról a Donna butik gondoskodott, a frizurákat Baranyi Imre mesterfodrász, a sminket pedig Farkas Elvira készítette.
Az báli estélyt az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesületének elnöke, De Negri Ibolya nyitotta meg, majd Elor Emina és Kőrösi István, az Újvidéki Színház művészeinek fellépése következett.
A mulatság vidám hangulatát a nagyteremben a Carioca de Brasil, a kisteremben pedig a Melodia zenekar teremtette meg.
Éjfélkor kezdődött a tombolasorsolás, főnyereménye egy hordozható számítógép volt. A hajnalig tartó vigalom a zene és a tánc mámorában telt.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..