home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
A kilencvenedik állomás
(mko)
2012.05.09.
LXVII. évf. 19. szám
A kilencvenedik állomás

- Szabó AttilaCsóka, Szeged, Torda, Szentmihály, Tóba, Kula, Majdány, Orom után kis csapatunk ellátogatott Muzslyára is, a Petőfi Sándor MMK vendégei voltunk. A szép számban megjelent közönséget megbízott igazgatónőnk, László Edit köszöntötte, s elmondta: a Hét Nap régi családtag volt otthon...

- Szabó Attila

Csóka, Szeged, Torda, Szentmihály, Tóba, Kula, Majdány, Orom után kis csapatunk ellátogatott Muzslyára is, a Petőfi Sándor MMK vendégei voltunk. A szép számban megjelent közönséget megbízott igazgatónőnk, László Edit köszöntötte, s elmondta: a Hét Nap régi családtag volt otthonukban, most pedig, lám, ő lett a mi szerkesztőségünk tagja. Igyekszik feladata magaslatán állni, s megteremteni azt az anyagi hátteret, amely biztosítja a lap további zökkenőmentes megjelenését és tartalmi gazdagodását.

Sztojkó József, a VMSZ helyi szervezetének elnökén kívül a választási előkészületekről beszélt Hallai Zoltán tanácselnök, a VMSZ listavezetője is, röviden összegezte az elmúlt négy év eredményeit, s a jövő elé nézve hangsúlyozta a magyar összefogás fontosságát. Dudás Károly főmunkatársunk, lapunk sorsát elemezve, rámutatott megmaradásunk, itt maradásunk fontos alappilléreire is.
A szórakoztató műsorban közreműködtek a helybeli Szervó Mihály Általános Iskola tanulói -- az ötödikes Kónya Leon mesét, a másodikos Asztalos Anasztázia pedig verset mondott. Felléptek a Hófehérke óvoda végzős növendékei Lakatus-Horvát Beáta és Zvekić Andrea óvónők vezetésével. A Petőfi színeiben színpadra léptek az Aprókák énekcsoport (felkészítőjük Rontó Márta volt), Muhi Dániel népdalénekes, a Hatmatcsöpp gyermekcsoport Lázár Dékány Verona vezetésével, a Rozmaring citerazenekar Lele József irányításával. A vegyes kórus katonadalokat énekelt, a Tiszavirág népi együttes pedig Galga menti táncokat mutatott be Kucora Borbély Edina útmutatásai alapján.
Szerkesztőségünk tagjai közül jelen volt: Tomek Viktor megbízott főszerkesztő, Molnár Krekity Olga szerkesztő-műsorvezető, Szabó Attila fotoriporter, Szalai Attila karikaturista, Lackó Ildikó példányszámfelelős, Kónya Kovács Otília és Kovács Jolánka, a Bánáti Újság munkatársai. Sztárvendégeink Szarka Ákos versmondó és a Juhász zenekar volt.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..